2777
2789

سلام

من کم کاری تیروئید داشتم ، عددش ۳/۷ بود بعد با خوردن قرص لووتیروکسین ۵۰ بعد از یک ماه و نیم و تبدیل به پرکاری تیروئید شده عددش هم شده ۰/۲ 

برای بارداری اقدام کردم تیروئیدم تنظیم نمیشه 

خسته شدم دیگه 

لطفا از تجربه هاتون بگید 🙏😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم کم کاری هاشمیو تو دارم و معلوم نیست کی خوب شه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

منم مثل شما هستم دکتر گفت تا آخر عمرت باید قرص بخوری

من با خودم لج کردم پنج ماهه قرصم نمیخورم تازه گواتر هم دارم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

چرا نمیخوری عزیزم؟اگه دوست داشتی حرف بزن باهام

افسردگیم شدید تر شده از اونه فک کنم حال خوبی ندارم زیاد

عزیزم سعی کن بخوری چون عوارض نخوردنش بیشتره .من مادرمم تیروئید داشت ولی زمانی فهمید که غده دراومد.

مهم نیست دیگه برام هیچی 🥲

زیر نظر دکتر قرص میخوری؟؟

پرکاری هم خوب نیست باید متعادل  باشه.

عزیزم یه پزشکی من‌میشناسم خیلی خوبه توی اپلیکیشن دکترساینا نصب کن اول ازمایش بده ازمایشتو بفرست براش میگه‌چقد قرص بخوری. 

اسمش سیده مهشیدلنگرودی

زیر نظر دکتر قرص میخوری؟؟ پرکاری هم خوب نیست باید متعادل  باشه. عزیزم یه پزشکی من‌میشناسم خیل ...

جدی؟

شما خودت با این دکتر کنترلش کردی. ؟ 

اره تازه متوجهش شدم و یک ماه و نیمه قرص میخورم و الان دوباره آزمایش دادم دیدم پرکار شده