2777
2789
عنوان

کیا سینگ ظرفشویی شون براقه؟

646 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من یک ماهی هست سینگ استیل روکار روبینا خریدم براق هست ازاین لگن گود ها هست جنسش عالیه وسنگین ومحکمه ولی تازگی ها خش خیلی افتاده خیلی ناراحتم 5میلیون هم خریدم کاش مات برمی‌داشتم ولی خوب براق ها قشنگ ترن من خریدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون خط و خش ها با جلاسنج رفع میشه

یه چیزی مثل خمیر دندون، میزنی و با پارچه ای چیزی یه کم میسابی

برق میفته دوباره

جلاسنج واسه اثر جوهرنمک رو شیرآلات و... هم خوبه

کلا هر خط و خشی

چیزای براق نگهداریشون سخته، از حالا به بعد باید خیلی مواظبت کنی

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
اون خط و خش ها با جلاسنج رفع میشه یه چیزی مثل خمیر دندون، میزنی و با پارچه ای چیزی یه کم میسابی بر ...

یعنی واقعا میبره با جلا سنج یه وقت خرابش نکنه بدترش نکنه،،، من تو سایت ها خوندم که نوشته بود با سمباده 1000 میتونید خط وخش سینگ ازبین ببرید خیلی میترسم کاری انجام بدم بدترش کنه،، 

یعنی واقعا میبره با جلا سنج یه وقت خرابش نکنه بدترش نکنه،،، من تو سایت ها خوندم که نوشته بود با سمبا ...

نه عزیزم جلاسنج خیلی خوبه

میخوای رو یه چیز دیگه که روش خط افتاده امتحان کن

تا مطمئن بشی

پیج leyli.daily رو فالو کن اون ازش استفاده میکنه و میبینی چقدر خوبه

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

بنظرم جلاسنج رو امتحان کن. کاش استیل مات میگرفتی. من و شوهرم خونمون رو قبل نشستن بازسازی کردیم. سینک و همه چی خریدیم. یه شرکتی به اسم استودیو آرانو  همه کارا رو برامون انجام داد که خیلی راضی بودیم و همه جا معرفی شون میکنم. البته کار طراحی داخلی و مشاوره دکوراسیون داخلی هم انجام میدن.