2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خانومی میشناسم با 14باردار شد اونو باید خدا قلم بزنه  من خودم با 19-20حامله شدم

آیه یکی مونده بخاطر سوره یاسین میگه

إِنَّما أَمْرُهُ إِذا أَرادَ شَيْئاً أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ «82»

چون چيزى را اراده كند، فرمانش اين است كه بگويد: «باش» پس بى درنگ موجود مى‌شود

و من فقط ب این آیه دلخوشم واسه خدا کاری نداره

واسم دعا کنید

آیه یکی مونده بخاطر سوره یاسین میگه إِنَّما أَمْرُهُ إِذا أَرادَ شَيْئاً أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَي ...

عزیزم من چی بگم که باردار میشمو سقط میشن بچه هام

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
بستگی به روز تخمک گذاری داره ، دقیق میدونید چه روزیه؟ از روزیکه سونو رو انجام دادید تا روز تخمک گذار ...

من تو سیکل تخمک کشی بودم کلی دارو مصرف کردم ولی رو بدنم جواب نداد و فولیکولام رشد نکرد روز دوازده سیکلم فقط یه فولیکول سایز ۱۴ و یازده داشتم و واسه روز چهارده سیکلم دوتا هاش سی جی زد ک آزاد شه

وای خیلی سختهههههه  وضعیت شما از منم بدتره ولی درکت میکنم  کجا میری دکتر؟ من مام میرم پی ...

خیلی سخته خیلی زیاد چندجا رفتم نتیجه نگرفتم

خیلی سخته خیلی زیاد چندجا رفتم نتیجه نگرفتم

میفهمم من روزی ک برای سنوی پانکچر رفتم و گفت اصلا روت جواب نداده دنیا رو سرم خراب شد تو کلینیک افرادی با شرایط شمارو میبینم و از خدا فقط براشون صبر میخام اینطوری باردار شدن از نشدن سخت تره 

برات دعا میکنم انشالا خدا هیچ کسیو تو حسرت نزاره منو شمارو هم نزاره

میفهمم من روزی ک برای سنوی پانکچر رفتم و گفت اصلا روت جواب نداده دنیا رو سرم خراب شد تو کلینیک افراد ...

انشاالله برام دعا کن تو این شب عزیز منم برای شما دعا میکنم ایشالا بزودی باردار بشید