2777
2789
عنوان

وقتی ۶ سالم بود ازار جنسی دیدم و براش تعریف کردم.‌....🗿💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 47 پست

حالا کاری که شده نباید انجامش میدادی ولی الان دیگ کاری بر نمیاد بیخود حساسش نکن تو عروسی انقدر سر داماد شلوغ و مهمون ها زیادن یادش نمیمونه کی اومده 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یجوری باید قضیه رو جمعش کنی....بگو بچه بودم یا شوهر عمم دست خودش نبوده عرق زیاد خورده بوده.آخه همین کارو با دختر عمومم کرده🥴

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏

خب دیگه گفتی اشکالی نداره بگو من ک کسی خبرتداره ک بخواد عروسی نیاد بعد عروسی یا نامزد کردیم رقت وامد نداشته باشیم چون یچیز لقیه ک عروسی نیاد.

خودت بگو منم اصلا تمایلی ب اومدنش ندارم ولی عروسی نمیشه ک دعوت نکنیم خانوادم ک خبر نداره،

این اتفاق برا یکی دوستام افتاده بود ب شوهرش گفته بود توخواستگاری دیگ بعدنامزدی رابطه ای نداشتن اصلا

شما تا الان این موضوع را برای کسی تعریف نکردین حالا هم که تعریف کردین برای مهم ترین آدم زندگیتون تعریف کردین...حالا باید پا به پاش در نظراتش راه بیایین و بگید درسته منم همین نظر را دارم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ولی خداایی شوهرت حق داره ... خدا لعنت کنه شوهر عمتو اصلا دعوتش نکنید مردیکه بیشرف رو چجوری تونست با ...

از نظر منم شوهر حق داره و خیلی خوب ک طرف همسرش اگ بتونه حمایت کنه من باشم جلوشو نمیگیرم میزارم همه چیو بگه درس عبرتی بشه با کسه دیگ این کارو نکن اگ ابروش نرع با یکی دیگم همین کارو میکنه 

بنظرم اشتباه کردین این موضوع رو براش تعریف کردین...قرار نیست در گذشته هر اتفاقی که افتاده رو برای هم ...

وااای تو خیییلی تاپیکا میبینمت با اون پروفایل خفن میرم به دوران خووووب کودکی اصلا شادی آوری پاستیل شکری😋😋😍♥️

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن

اون موقع که تعریف کردم براش نمیخواستم باهااش ازدواج کنم🌚💔

عزیزم خیلی چیزها باید پنهان بمونه حالا چه ازدواج میکردین چه نه! حالا هم باهاشون هم نظر باشید

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

واقعا چه لزومی داشت گفتنش چرا تا یکمی صمیمی میشید کوچکترین مسائل شخصی وحتی خانوادتونو به طرف میگید همین علت باعث شده تو این دهه اخیرطلاق بیشتر بشه چون قبلا دهه شصتیا عاقل تر بودن الان که دیگه گفتی رفته یجوری این گندتو درست کن ولی ازاین به بعد تودوران نامزدی مسائلی که توخانوادت بین تو وپدرومادرت بوجود اومد بحث،دعوا،هرچی حتی پدرومادر کتکتم زدن به نامزدت نگو... یکی بود دعوای بین پدرومادرشم حتی به نامزدش میگفت دیگه نامزدش پدرومادره را اصلا حساب نمیکنه تا تقی به طوقی میخوره اونا میکوبه توسر دختر آقا نکنید 

وااای تو خیییلی تاپیکا میبینمت با اون پروفایل خفن میرم به دوران خووووب کودکی اصلا شادی آوری پاستیل ش ...

فداتون بشم خیلی ممنون شما به بنده محبت دارین😍😘😘😘😘

عزیزم خیلی چیزها باید پنهان بمونه حالا چه ازدواج میکردین چه نه! حالا هم باهاشون هم نظر باشید

من خیلی اشتباه کردم خیلییییی اشتباه کردم والان همش میترسم شر بشه چون بشدتتتتت تعصبیه😑