2777
2789
عنوان

واقعا نیاز دارم ب راهنمایی بیا

72 بازدید | 7 پست

قراره انتخاب رشته کنم و چون ب فضا علاقه دارم و فضا هم تو رشته ریاضی فیزیک هست رفتم تو مدرسه نمونه ثبت نام کردم رشته رو هم ریاضی فیزیک زدم حالا نمیدونم قبول میشم یا ن .

بعد من الا ریاضی تعریفی نداره نمیدونم باید چیکار کنم واقعا گمشدم انگاری چیکار کنم 😩🥺💔

اگر علاقه داری که حتما قبول میشی و رشته پردرامدی هم هست اگرم خدای نکرده رتبه نیوردی میتونی رشته های روانشناسی و اینا انتخاب کنی در کل ریاضی رشته های پردرامدی داره البته اگر علاقش داشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه ک ب شدت دارم اما ترسم اینه بخونم ب جایی نرسم😕

هیچ وقت این فکر رو نکن ..انتخاب درستی کردی چون بهش علاقه داری از این به بعدش باید تلاش کنی ..همه تو انتهاب رشته به این افکار دچار میشن انشالله که موفق بشی

روانشناسی رشته پر درامدیه و از ریاضی میرن؟ چه چیزا

بله عزیزم زیر شاخه اصلی رشته انسانی و زیر شاخه فرعی رشته ریاضی و تجربی هست ...بعدم من بهشون گفتم چه بسا قبول نشدن هوا و فضا میتونن برن این رشته ها