2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو امپول رو اشتباهی زده گفت چرا وایسادی تا برگشتم منو دید رنگش پرید کلی لپمو با دست فشار داد بره تو که خیلیم درد داشت اما فایده نکرد برای اینکه خودش رو از دسته نندازه بیخیالی طی کرد و با اسپری بی حس کرد
منم رو حساب حرفش رفتم خونه اما تموم شب ازدرد لپم خابم نبرد سحری که بلند شدم گرم کردم موقع خوردن دیدم دهنم از شدت تورم باز نمیشه و فوق العاده دردناکه و کبود شده
اونم یه نگاه کرد که واقعا دردناک بود و گفت هیچ چاره ای نیست تا یک ماه همینطوری باد کرده و دردناک میمونه باید با مسکن دردش و بندازی و چرک خشک کن هم بخوری
گفت دکترت بعد تزریق وقتی دید داره باد میکنه بادستش نباید اجازه میداد عروق خونی لخته شه و از این حرفا خبر نداشت دکتر امپول زد و رفت اصلا واینستاد ببینه چه گندی زده حداقل حلش کنه بعدم با خونسردی منو فرستاد خونه گفت درس میشه