2777
2789

از همسر سابقم دو‌فرزند دارم که فعلا دست پدرشونن اما با من و همسر جدیدم زندگی‌میکردن

با همسر الانم ک زندگی‌میکنیم ۲ ساله اشنا شدیم و‌ازدواج کردیم و یک‌پسر سه ماهه دارم

شوهرم مرد خوبیه وضعشم خوبه هرچی بخوام میخره اما یک اخلاق بدی که اون داره اینه که وقتی قاطی میکنه منت میذاره و منم اصلا تحمل اینو ندارم

سر چی قاطی میکنه؟ سر اینکه من بهش میگم تو نهار خوردی بچه رو‌نگه دار‌من بخورم میگه من خسته ام نگه نمیدارم

دعواهای ما سر چیزای الکیه

من مهریه هم ندارم 

بهش گفتم اوکی‌برو‌ بچتم ببر

گفت باشه میرم یک کارگر‌میگیرم ماهی ده تومن میدم همه کار بکنه بچمم جمع کنه 

منم خیلی بهم برخورد گفتم باشه حتما برو

از خونه رفت بیرون ولی هرچی گفتم بچتو ببر نبرد گفت میام میبرمش بعدا

بهش گفتم چیزی که توی زندگی‌برای من اولویته احترامه 

هرچی میشه میگه من چون خرج خونه رو میدم و پول بخوای هر موقع بهت میدم حق نداری از من بخوای کمکت کنم 

واقعا این حرف زوره 

من درسته سرمایه و‌مهریه ندارم ولی ادم بی عرضه ای هم نیستم اگر‌بره خیلی خوب میتونم از پس خودم بر بیام 

حالا میدونم وسط دعوا حلوا پخش نمیکنن و همه همدیگه رو تهدید میکنن اما یکم باهم‌پیام بازی کردیم و گفتم حق توهین بمن رو‌نداشتی از من توقع زیادی داری که همیشه لباسات اتو کرده باشه خونه تمیز باشه بچه داری هم بکنم سر صبحم بیدار شم مگه من رباتم 

گفت من کارگر بگیرم کمتر برام در‌میاد خیلی بهم بر‌خورد گفتم طلاق منو بده برو‌کارگر‌بگیر

گفت باشه سه ماه دیگه

بنظرتون چکار کنم بهش اصلا زنگ‌نزنم؟ یا چی 

واقعا موندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه چی میشه بگیره؟اگه هیچی نگی برای غذا خوردن مثلا بگو بگیرش دوست داره بیاد بغلت هم نمیگیره؟ این ...

اخه خیلی معمولی بهش گفتم بچه رو بگیر غذا مو بخورم گفت من نمیتونم ببر بذارش رو‌تخت گفتم گریه میکنه پنج دقیقه نگهش دار

حتا حاضر نیست پنج دقیقه نگه داره

من خودم دوتا بچه داشتم بچه میخواستم چکار خودمو اسیر کردم 

میخواد اصلا به خودش زحمت نده؛خب برای شما یه کمکی بگیره وقتایی که سرکار هست کمکی بیاد کاراتو انجام بد ...

ببین مشکلم اینه راهم از مرکز شهر‌دوره هرکارگری میگیرم سر موقع نمیاد الکی‌میان‌پول‌میگیرن‌کار‌نمیکنن

میدونی واقعا اینکه یکی نگاه از بالا به ادم داشته باشه خیلی بده

این فکر میکنه شق القمر‌کرده داره خرج منو بچه هارو میده 

الان قهرین؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ببین مشکلم اینه راهم از مرکز شهر‌دوره هرکارگری میگیرم سر موقع نمیاد الکی‌میان‌پول‌میگیرن‌کار‌نمیکنن ...

میدونم چی میگی ؛ولی هیچ کس هم کامل نیست؛این فقط مشکلش اینه نمیخواد همکاری داشته باشه

از همسر سابقم دو‌فرزند دارم که فعلا دست پدرشونن اما با من و همسر جدیدم زندگی‌میکردن با همسر الانم ک ...

چرا این کار رو کردی اشتباه کردی شما سابقه یک بار جدایی رو داشتی نباید الان هم  این کار رو میکردی برای بچه هم باید قبل از انداختن سفره غذاش رو بدی 

کاربر آقا

مگه رحم اجاره ای بودی که میگی بچتو ببر!!! خیلی بد میگی به چی دلش خوش باشه

منت میذاره چون فکر می کنه قدر نمی دونی تشکر نمی کنی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش