2777
2789

سلام خانما من تو عقدم امروز دانشگاه داشتم داشتم میرفتم دانشگاه که جای ایستگاه بودم شوهرم زنگ زد که سلام کجایی اینا منم گفتم دارم میرم دانشگاه بعد گفت ماهم از دیروز چهارشنبه با مامانم و زنموم پسرعموهام اومدیم باغ زنموم تا شنبه اینجاییم بعد منم گفتم یعنی این هفته نیستی همو ببینیم بیام خونتون گفت نه نیستیم دیگه منم داغ کردم اعصابم خورد شد که چرا منو نبردی چرا دنبالم نیومدی خیلی بدی خیلی کارت زشت بود که الان خبرشو دادی که نیستی میتونستی دیشب بهم بگی نه الان که دلم خوش باشه این هفته با شوهرمم دلم براش تنگ شده و اینا اونم کلی بهم حرف زد که تو اخلاق نداری با هیچکس نمیسازی حالا این هفته نمیشه چیکارکنم اومدم باغ زهرم کردی منم داشتم گریه میکردم برگشتم خونمون از دانشگاه هم موندم😔😔😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتو ناراحت نکن 

خوب کردی ک بهش گفتی تا درس عبرت بشه براش 

تنها نره 

یا حداقل خبر بده..

باغ هم زهر مارش 😑

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش

حق داشتی والا ، این یه قانون تو خونه ماست ر کس هرجا قرار بشه بره باید به هم اطلاع بده از همون دوران دوستی هم همین بود تا الان که هشت ساله ازدواج کردیم ، توام بهش بگو با زبون خوش که دوس داری باهم باشین وگرنه دلت نمیخواد که اون اذیت بشه

لوس بازی در نیار دیگه، قرار نیست همون اول اول زندگی دستتو بگیره برداره ببره اینور اونور که، میدونم ناراحت شدی ولی دلیل نمیشه اونم اگه میخواد با خانواده ش بره جایی شمارم حتما ببره، ولی اگه میخوای بعدا باهاش صحبت کن بهش بگو که ببرتت وقتی برگشت، الان اذیتش نکن دیگه

رفتار خوبی نشون ندادی؛ میبایست فی البداهه جبهه نگیری؛ وقتی از سر باغ اومد باهاش صحبت کنی و بهش بفهمونی که ناراحتی

شایدم قبلن یه حرکت هایی زدی که نامزدت خواسته چند روز تو آرامش باشه ببخشیدا حدس میزنم فقط

به هر حال سعی کن رو رفتارهات بیشتر فکر کنی

البته کار نامزدتم اصلن قابل توجیه نیست

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲