kosarturk مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2111 عنوان بیاین یه سوال دارم 103 بازدید | 8 پست سلام من اگر سیمکارت ایرانسلم ک گم کردمو سلب امتیاز کنم واپراتور اون سیمکارتو به یه نفردیگه بفروشه اکانت های تل وروبیکای من برای اون طرف میاد؟ یا نه؟ ☁💙🍓🦋 1402/01/24 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alone_angel عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9864 آره خب بزنه فراموشی رمز عبور، کدش برای شمارش ارسال میشه. قبلش دیلیت اکانت کن حتمامن استدلالم اینه. حالا باز میخوای تحقیق کن یا از همون پشتیبانی ایرانسل بپرس نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
kosarturk مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2111 آره خب بزنه فراموشی رمز عبور، کدش برای شمارش ارسال میشه. قبلش دیلیت اکانت کن حتما من استدلالم اینه. ... اخه سیمکارتو گم کردم چجوری دلت بزنم؟ ☁💙🍓🦋
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17114 میادازمن اومده براطرف هرچی میگم اسمموحذف کن نمیکنه الان بااسم من توروبیکاس نی نی یارحذف تاپیک۲
kosarturk مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2111 میادازمن اومده براطرف هرچی میگم اسمموحذف کن نمیکنه الان بااسم من توروبیکاس وای خدا من کلی پیوی اینا داشتم چیکارکنم؟ ☁💙🍓🦋
alone_angel عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9864 اخه سیمکارتو گم کردم چجوری دلت بزنم؟ موقع دیلیت اکانت هم کد ارسال میشه؟خب چرا نمیری مجدد سیمکارت رو بگیری؟ با مدارک شناساییت برو قبلی رو میسوزونن و جدید بهت میدن نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
kosarturk مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2111 موقع دیلیت اکانت هم کد ارسال میشه؟ خب چرا نمیری مجدد سیمکارت رو بگیری؟ با مدارک شناساییت برو قبلی ر ... اره این بهترین راهه ☁💙🍓🦋
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17114 وای خدا من کلی پیوی اینا داشتم چیکارکنم؟ هیچی بروخططوبگیرازمن ک جاری وبقیه فکرای بدمیکنن اخه دست پسره افتاده🥲الان جلوشونگیری یکی دگ بگیره ازاسم ورسم تواستفاده کنه چی؟ نی نی یارحذف تاپیک۲