2777
2789

قورمه سبزی + آبگوشت+ قیمه+ زرشک پلو+ ته چین+ چلو گوشتام عالی میشن.

برای قورمه سبزی که لوبیا رو جدا یکم بذار یپزه بعد یا خورش قاطی کن که زنگ قرمزی پوسته لوبیا زنگ خورش رو خراب نکنه، گوشت رو همراه پیاز نگینی حتما تفت بده که گوشت بو نده، اواسط پخت که شد حتما یه قاشق شنبلیله خشک تو روغن داغ بریز و یه خورش اضافه کن ، آخر پخت قبل نمک زدن یدونه عصاره گوشت بزن بعد نمک بزن، فلفل سیاه و لیمو عمانی رو با هم بزن، شعله کاملا ملایم باشه از اول تا آخر تا حسابی جا بیفته و روغن بندازه، اصلا شعله را زیاد نکن چون روغن غذا میپره. اصلا از مواد یخزده و آبسرد استفاده نکن طعم غذا رو از بین میبره.وقتی لیمو عمانی زدی درب قابلمه رو باز بذار یا نیمه باز باشه.

برای آبگوشت هم لوبیا سفید نسبت به نخود بیشتر بردار خوشمزه تر میشه، گوشت همراه با استخوان و دنبه باشه، گوجه ها پوست گرفته بشن،سیب زمینی رو حسابی بشورش و با پوست درسته بنداز ، پیاز رو خورد نکن فقط با چاقو دوتا برش بزن روش، آبجوش بریز و بذار یکم قل بزنه کف روی فرارو جمع کن زردچوبه بزن و بذار بپزه وقتی دیدی نیم پز شد رب توی روغن داغ یکم تفت بده تا روغن قرمز که شد بسه با یه لیمو عمانی و نمک اضافه کن به غذا. حرارت ملایم تا هم حبوبات کامل پخته بشن هم گوشت و از آب غذا آبکی نباشه لعاب بندازه از حبوبات. وقتی پخته شد یکم پودر دارچین بزن و عطرشو کیف کن. من دنبه غذارو میگویم میریزم تو یه تابه دیگه و روی حرارت وقتی داغ شد مرزه خشک اضافه میکنم و میریزم توی آبگوشت همه خیلی دوست دارن.

برای قیمه هم، لپه ها رو جدا بذار نیم پز بشه.

گوشت توی قیمه خیلی نقش مهمی داره و هرچی گوشت بیشتر خوشمزه تر، مثلا برای هر بشقاب حدود پنج شش تکه گوشت بذار. پیاز داغ فراوون. در آخر هم زعفران و نوک قاشق پودر هل خییییییلیییی کم باشه.

زرشک پلو، زرشکارو که شستی و خشک شد توی کره و روغن بریز و یه کوچولو شکر و تفت بده پفکی و براق میشن.

مرغارو بذار با یه تیکه زنجبیل و پیاز درسته و ادویه کاری و فلفل دلمه و نمک و زردچوبه بپزه وقتی پخت از آبش جدا کن و تو کره سرخشون کن، و وقتی سرخ شدن زعفران غلیظ بریز روی همشون . برای سسش هم ری رو توی روغن داغ شده تفت بده پودر پیاز و یکم پودر سیر و پودر زنجبیل و پاپریکا و آبلیمو و نمک و فلفل بزن و یکم آبجوش و بذار یکم پخته بشه و در کنار غذا سرو کن، برای تزیینشم پیاز داغ و زرشک استفاده کن.

ته چین هم، ماست باید ترش باشه. برای مثال برای ۴پیمانه برنج سه تا تخم مرغ بردار با دو پیمانه ماست.

ماست و تخم مرغ و یکم پودر هل و نمک و روغن و زعفران غلیظ رو هم بزن.برنج رو یکم زنده تر آبکش کن بذار سرد بشه و با مواد ماستی قاطی کن. برای مابین برنج هم مرغ رو هرجور دوستداری با پیاز داغ و زرشک و یکم هویج رنده شده آماده کن و نصف برنج بریز روی برنج موادت و مابقی برنج و بذار با شعله حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزه.

برای چلو گوشت هم دو برابر مقدار گوشتم پیاز خلالی میکنم، یا چند حبه سیر خرد شده.

کوشتارو کف تابه یا قابلمه می‌چینم که فقط گوشت باشه کف ظرفم. پودر کاری و زردچوبه و پودر تخم گشنیز و پودر زیره و فلفل سیاه با پیازا قاطی میکنم و میریزم روی گوشتا،اول شعله زیاد که ظرف داغ بشه بعد کاملا شعله ملایم برای یه شب تا صبح و صبح پیازارو‌ جمع میکنم از روی گوشتام و زعفران دم کرده اضافه میکنم و نمک میزنم، شما اگه دوست داری با سس قرمز باشه یکم رب باآبجوش رقیق کن و همون اول اضافه کن. برای یه مهمانی بزرگ این مدلی پختم فکر کردن از رستوران گرفتیم غذارو.

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی تو همین نی نی سایت تاپیک فوت و فن اشپزی دیدم ک یکی نوشته بود مادرشوهرش برای اینکه فسنجون رنگ ...

قرص آهن که نه ولی برای تیره شدن رنگ گردو یا حتی رب انار یدونه میخ تمیز که از قبل رو شعله میکروب زدایی کردی بنداز توی غذا کاملا تیره میشه یا حسوم بنداز

برای فرنی هم، من یه پیمانه برنج با شیر تقریبا ۴لسوان یا بیشتر میذارم تا کاملا بپزه و باز بشه بعد میریزم توی مخلوط کن و میزنم تا بدست بشه، مجدد میذارم روی شعله یکم کره و وانیل اضافه میکنم + یه قاشق نشاسته ذرت حل شده توی آبسرد. هم میزنم تا کاملا جا افتاده بشه و وقتی یکم از حرارت افتاد توی ظرف میکشم و میذارم سرد بشه و دست آخر با شیره خرما میخوریم عالیه ها عالی