2777
2789

[QUOTE=285255060]ببینی چی بشه [/QUOTE

نمی دونم

مثلا میریم آثار باستانی می بینیم چی میشه ؟

یا موزه ها ؟

برام جالبه ببینم

اگر واقعا باشن مخصوصا مرتاض هندی 😐

اسمم الهه نیست ...وطنم ای شکوه پا برجا 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی کمپانی تو آمریکا هست از سالها پیش تا به الان اعلامیه داده که هرکی هرکجای دنیا بتونه ی کار خارق العاده مثل رو هوا نشستن رو آب راه رفتن یا هرچیز دیگه ای انجام بده ی جایزه خیلی بزرگ دریافت میکنه.سالیان ساله که هرکی توش شرکت کرده نتونسته برنده بشه.بالاخره ی حقه ای تو کارش بوده.بزرگترین و معروفترین مرتاضا و شعبده بازا و آدمایی که ادعای فوق بشریت داشتن شرکت کردن و نتونستن حتی ی عدد روح ی عدد جن احضار کنن.یا حداقل باهاشون حرف بزنن.بهتره راجب این کمپانی ی تحقیقی بکنی.تو ک به این چیزا علاقه داری

ی کمپانی تو آمریکا هست از سالها پیش تا به الان اعلامیه داده که هرکی هرکجای دنیا بتونه ی کار خارق الع ...

کسی که قدرت و توانایی ش واقعی باشه ، هیچوقت اثبات نمیکنه برای دیگران ..

عشق زبانی ست که بی آن نتوان زیست✨WREW                                                                                                                                   
هیچی درست میشه  دغدغه ای نداری فکرت آزاده همچین چیرایی میاد تو ذهنت

دغدغه مثلا مادر شوهر چی گفت 

برادر شوهر چی کار کرد ندارم 

ولی ادم بی دغدغه زنده نیست دیگه 

😕

ی کمپانی تو آمریکا هست از سالها پیش تا به الان اعلامیه داده که هرکی هرکجای دنیا بتونه ی کار خارق الع ...

خوندم عزیزم 

انسان نامحدوده 

خودم با چشم هام چیزایی رو دیدم 

که اصلا فکرشم نمی تونید کنید 

مرتاض ها که از طریق ریاضت هایی که به جسم و ذهنشون میدن به نوعی با جهان اطراف یکی میشن و قدرت تصرف و تغییر پیدا میکنن .. ولی خب بنظرم راه و روش و عذاب دادن جسم اشتباهه  

پیشنهاد میکنم کتاب سفر به خانه لی کارول رو بخونید 

ممکنه مسیر رو براتون روشن کنه 

مرتاض ها که از طریق ریاضت هایی که به جسم و ذهنشون میدن به نوعی با جهان اطراف یکی میشن و قدرت تصرف و ...

خیلی ممنونم 

ببخشید شما خودتون مطالعه دارید 

درباره این موضوعات یا علاقه ؟

خیلی ممنونم  ببخشید شما خودتون مطالعه دارید  درباره این موضوعات یا علاقه ؟

✨🙏🏻 

هم علاقه دارم هم مطالعه 

✨🙏🏻  هم علاقه دارم هم مطالعه

چه خوب 

به نظرتون بتونم ببینم همچین آدمایی رو 

مثلا با چشم ها ی خودم دیدم که یه جسم

رو از فواصل طولانی احضار کردند یا چیزهای 

دیگه 

ولی می خوام قدرت های بیشتر ببینم 

چه خوب  به نظرتون بتونم ببینم همچین آدمایی رو  مثلا با چشم ها ی خودم دیدم که یه جسم رو ...

بیشتر علوم غریبه مدنظرتون هست گمونم .. 

تخصص و مطالعه نداشتم در این مورد