2777
2789

وقتی ۱۵ سالم بود مامانم رفته بود پیش دعا نویس و اینا سرکتاب یاز کرده بود یارو بهش گفته بود تا ۴۰ سالگی دخترت ازدواج نمیکنه مامان منم که زودباور 5۰۰ هزار تومن پول داده بود اون زمان دعا گرفته بود اومده بود 

میگفت دعاهارو باید خود دختره بخونه و یه نمازای طولانی و روزی ۱۴ هزار بار فلان دعا رو بخون و فلان دعا رو تو آب بندازو و.... میگفت باید تا چند ماه اینارو بخونیدهرروز

اومد مامانم خونه بهش گفتم من به این چیزا اعتقاد ندارم یه روز خوندم اینارو خسته شدم گفتم من که نمیخونم 

یه روزم مامانم به جای من خوند چنتاشو ولی خیلی زیاد بود 

هی هرروز میگفت بخون اینارو من پول دادم و بختتو بستن و...

من میگفتم من اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم 

بعد

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چند ماه تو ۱۶ سالگی ازدواج کردم منی خودم قصدم بود تا ۳۰ سالگی ازدواج نکنم 

به نظر من همه این حرفا چرته 

اصلاااا قبول ندارم 

حتی استخاره من اول میگیرم از یه اخوند و...میگه خیلی بده و انجام نده بعد با یه خط دیگه به همون زنگ میزنم با همون نیت میگه خیلی خوبه انجام بده

عجیبه ک به خاله منم همینو گفتن اما گفتن تا ۵۰ سالگی. منم اعتقاد ندارم اما خالم ۵۱ سالگی ازدواج کرد و قبل ازون خیییلی خواستگار داشت و نمیشد.😐

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫

بخاطر هرچی بهشت نری بخاطر این نمازا میری

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
بعد چند ماه تو ۱۶ سالگی ازدواج کردم منی خودم قصدم بود تا ۳۰ سالگی ازدواج نکنم  به نظر من همه ا ...

دعا هارو نخوندیما همون روز اول فقط خوندیم من که همش مسخره میکردم اینارو واقعنم چرت و پرته 

ولیدمیبینم تو نینی سایت همه میزنن دعا نویس معرفی کنید و...

عجیبه ک به خاله منم همینو گفتن اما گفتن تا ۵۰ سالگی. منم اعتقاد ندارم اما خالم ۵۱ سالگی ازدواج کرد و ...

به نظرم همش تلقین و باوره من باور نکردم ولیدخالت باور میکرد و چون هی تلقین میکرد خاستگاراش اوکی نمیشدن 

ذهن خیلی عجیبه 

بخاطر هرچی بهشت نری بخاطر این نمازا میری

به نظر من ادم فقط باید به دیگران خوبی کنه زخم زبون نزنه بدی نکنه حق. الناس به گردنش نباشه بقیه همش چرته 

اعتقاد من اینه خیلیم با این امتحان شدم 

بعضیا اعتقادشون ققط نماز روزه و ... ایناس با همونم امتحان میشن