2777
2789

سلام دوستان 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه

ببخشید کسی اینجا کم خونی مینور داره؟!

میتونید راهنماییم کنید راجبش و اینکه روی روند ازدواج تاثیر داره اگه داره به چه صورت؟!

که وقتی میبینمت جزتو همه چی مشکیه! نه غذا هست نه خاب نه فرار نه قرار نه زمان نه مکان نه دردام نه درمان نه جهان نه جهان نه جهان!

من مینورم 

هیچی فقط دوتا مینور نمیتونن ازدواج کنن چون بچشون ماژور میشه 

هم من هم عشقم مینوریم متاسفانه و هیچ راهی نداره🥺💔

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

سلام مینور هستم

مینور نمیتونه با یه مینور ازدواج کنه چون یک چهارم احتمال داره بچشون تالاسمی ماژور بشه

البته من ازدواج نکردم ولی شنیدم حتی میتونن ازدواج کنن ولی قبل بچه دار شدن یا تشکیل جنین ازمایش ژنتیک بدن

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاره من حتی الان باردارم هیچ مشکلی برام پیش نیومده خداروشکر وبحق حضرت علی برام پیش نیادفقط قرص ففول دکتربهم داده

عزیزمادر  توبهترین تفسیرمنی ازتمام زیبایی های دنیا💋💋

من کم خونی مینور نیستم ولی راجع بهش اطلاعاتی دارم

اگه طرف مقابلت هم مینور باشه ، بهتره باهم ازدواج نکنین چون بچه تون ماژور میشه و کم خونی ماژور هم نمیتونه به عنوان یه انسان نرمال زندگی کنه

اگه طرفت مینور نباشه، ممکنه بچه تون یا کلا کم خون نشه یا مینور بشه که مشکلی وجود نداره

در مورد اول توصیه میکنن ازدواج نکنن ولی اگه دو طرف اصرار داشته باشن جلوی ازدواج رو نمیگیرن

ن عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاره من حتی الان باردارم هیچ مشکلی برام پیش نیومده خداروشکر وبحق حضرت علی بر ...

فقط زن وشوهردوتاشون نبایدمینورباشن

عزیزمادر  توبهترین تفسیرمنی ازتمام زیبایی های دنیا💋💋
من مینورم  هیچی فقط دوتا مینور نمیتونن ازدواج کنن چون بچشون ماژور میشه  هم من هم عشقم می ...

🥺🥺🥺🥺

که وقتی میبینمت جزتو همه چی مشکیه! نه غذا هست نه خاب نه فرار نه قرار نه زمان نه مکان نه دردام نه درمان نه جهان نه جهان نه جهان!
سلام مینور هستم مینور نمیتونه با یه مینور ازدواج کنه چون یک چهارم احتمال داره بچشون تالاسمی ماژور ب ...

خیلی ممنون از پستتون🙏🏻

ن عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاره من حتی الان باردارم هیچ مشکلی برام پیش نیومده خداروشکر وبحق حضرت علی بر ...

انشاالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد🥺🙏🏻