2777
2789
عنوان

از خانمی ک‌دیشب دایی ناتنی اش خونشون بود و در اتاقش خراب بود چخبر

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 60 پست
آره بابا برو پنج تا صفحه آخرشو بخون.. پستای منم لایک کن 😂😂

تف تف تف تف 😑💔نمیبخشمش

بنویسید روی سنگ مزارم پرسپولیس شد همه داروندارم❤✨🚩ضربان قلبم فقط همینه پرسپولیس ارتش سرخ زمینه❤🏆🚩 پرسپولیس تنها عشقیه که بعد 23سال بهم خیانت نکرده❤🚩🤟🏻#پرسپولیس _قهرمان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁😁 ببین ندیده میگم لاف زده😐

😏😂تیکه کلامی عشق زندگیمو داری استفاده میکنی (نورالدین خانزاده😂فرزند نور محمد😂)

بیخیال بابا😉

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

منم برام اتفاق افتاده از سمت دایی ..خیالات چرا؟؟؟ این همه تجاوز میشه همش خیالاته

حالا شما حرص نخور

من استاتر اون داستان رو گفتم

با شما کاری نداشتم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اوختی کیه؟ دارم از فضولی میمیرم 😂🤦‍♀️

شوهرش از خونه بیرونش کرده بود و اون توی راه پله شب رو صبح کرد

بعد حالا تاپیک زده که شوهرم شیرینی خریده فردا میخواد ببردم بیرون

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
 خودم دار میزنم اگه دروغ بگه😐

دور از جون.ارزش نداره بابا. بخون وردشو

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
منم برام اتفاق افتاده از سمت دایی ..خیالات چرا؟؟؟ این همه تجاوز میشه همش خیالاته

عزیزم اگه اذیت نمیشی میشه بیشتر توضیح بدی از شرایطی که باعث شد این اتفاق بیوفته

من دو تا دختر دارم ،میخوام از تجربیات استفاده کنم

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
 شوهرش از خونه بیرونش کرده بود و اون توی راه پله شب رو صبح کرد بعد حالا تاپیک زده که شوهرم شی ...

ممنون عزیزم💛

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

جریانش چی بود یادم رفت ؟ ولی اینجا هر چی میگن من ۹۹درصد میزارم پای دروغ😂

همون که یه شب تو راه پله موند دیگه.. 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158