2777
2789
عنوان

آخه چرا بعضی ها اینقدر پستن🥺😭😭😭

2476 بازدید | 112 پست

شوهرم بهم گفت تو که نگرانی بیا بریم آزمایش بده دخترم از خواب پاشد گفت منم باهاتون میام من بهش گفتم اگه قول بدی دختر خوبی باشی و بری خونه مامان بزرگ خدا بهت آجی داداشی می ده اونم قبول کرد مادر پدر خودم شهر دیگه ای هستن به خاطر همین زنگ زدم مادر شوهرم گفتم ما تو جایی کار داریم اگه میشه چند ساعتی مروا پیش شما باشه، گفت چکار دارین این بچه رو هم ببرین گفتم آخه نمیشه می خوام برم آزمایشگاه فکر کنم باردارم جوابمو داده تو باردار باشی تو اگه می خواستی باردار باشی پسر بدبختم نه  سال به انتظار نمی نشست تا یک دختر گیرش بیاد تو مایه ی بدبختی خانواده ی مایی از وقتی اومدی تو زندگی پسرم یک روز خوش ندیده دیگه حق نداری بیای خونه من بچتم یک بچه پرورشگاهیه تو نازایی بهاره ( جاریم) پسر حامله است من خجالت می کشم بگم عروسم نازاست و دختر اورده 

من بهش گفتم به خاطر اینکه بزرگترید چیزی نمیگم بهتون 

بهم میگه (خیلی معذرت میخوام این حرف رو توی تاپیک می زنم) تو چه گو ه ی می خوای بخوری دختره ی ه ر ز ه منم سریع گوشی رو قطع کردم حرفاش مثل خنجر بود دارم همینطور گریه می کنم شوهرم گفت ناراحت نشو دیگه نه من جوابشونو میدم نه میریم خونشون غلط کرده بهت اینطوری گفته خیلی ناراحتم 

یعنی به نوه خودش گفت پرورشگاهی؟

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا پروشگاهی یا زر زد؟

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

😮😮😮😮خدا صبرت بده چ مادر شوهری 

خوب خداروشکر که شوهرت پشتت هست ..عب نداره ولشون کن..ارتباط قط کن باهاشون ..ب شوهرتم بگو 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بابا اینا دیگه کین🤦🏻‍♀️

گاهی باورم نمیشه

ولش کن عزیزم

دخترتونم ببرین ازمایشگاه

انشالله باردارین و خدا یه بچه سالم میده بهتون

جنسیتشم همونی که میخوای🩶🩶🩶

مگه میشه خدا اشکاتو ببینه و جاش بوسه نکاره؟ ✨️🌈

وای چه بی ادب تا تنور داغ نون رو بچسبون و کلا قطع رابطه کن چه طور روش شده این حرفا رو بزنه 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

وقتی میشناسی چجور آدمیه چرا بهش رو میندازی این یک دوم اینکه اصلا نباید بهش میگفتی مشکوکی به بارداری 

سوم اینکه دخترت میبردی نهایت ی آزمایش خون 10دقیقه هم طول نمی‌کشید ی ماسک میزدی براش اگه از محیط آزمایشگاه می‌ترسید. 

بعدم خدا خودش ناظره بسپار بخودش شعورش در همین حد بوده دیگه