2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری دیدی کجا دیدیش تعبیر ک زیاد داره ولی اول خوابتو تعریف کن اگ تعبیرشو میدونستم بهت میگم

تاپیک آخرم و میشه بخونی میترسم دوباره تایپ کنم اون چیزارو😭

من ک چیزی نمیدونم در این مورد ولی یکی از فامیلامون همش خواب جن میدید از یکی پرسید چجوری خلاص بشم از دستشون گفت شبا قبل از خواب بسم الله بگو 

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️

حس سنگینی روی قفسه سینه ات نداشتی؟؟

یا خفگی

اگر بیدار بودی احتمال ۹۹ درصد بختک هستش عزیزم

لازمه اش اینه ارامشتو حفظ کنی از استرس دور بشی

شبا قبل خواب یه دمنوش گلاب و گل گاو زبون بخور خوبه

اگر خواب دیدی ک خواب خیلی اشفته اصلا معنی نداره

به خاطر درگیری های ذهنی و... به وجود میاد

صدقه بذار خیالت راحت شه به نیت خیر شدن خواب

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تاپیک آخرم و میشه بخونی میترسم دوباره تایپ کنم اون چیزارو😭

اول اینکه ساعت ۹ صبح خواب دیدی ک تعبیری نداره

احتمالا یا بختک بوده ب اون شکل چون نمیتونستی بسم الله بگی

یا این خوابت ک منم احتمال زیاد میدم بخاطر فشار هایی ک تووی زندگیت داری تحمل میکنی

این خواب تلنگر بهته تا بدونی ی جورایی نباید برای هرچیزی ب خودت فشار بیاری

و اما اگ این خوابو میدی زمان قبل نماز صبح یا ظهر 

تعبیرش این میشد ک شما دشمنی نزدیک داخل خونه خودتون از اشناهای نزدیکت دارین ک هرچقدر تلاش برای دوری از صدمخ زدنش میکنی نتیجخ نمیده و اونم صدمات بزرگ بهتون نمیتونه بزنه 

در کل برای ارامشت هروقت خواب دیدی توو هر زمان چه خوب چه بد ب اب بگو 

حس سنگینی روی قفسه سینه ات نداشتی؟؟ یا خفگی اگر بیدار بودی احتمال ۹۹ درصد بختک هستش عزیزم لازم ...

نه نداشتم 

بیدار نبودممم 

حالا ک نرفتی تاپیک آخر بزار همینجا بگم 

اصلا خوابم ترسناک نبود یه چیز خیلی عادی بودش ک یهو دیدم یکی وارد خونه شد 

خونه مامانبزرگم بودم اونا خونشون نزدیک قبرستونه 

هیشکی خونه نبود. بعد یکی داشت نیومد خونه فک کردم پسر عممه بعد ک اومد تو دیدم نه یه نفر دیگست که موهاش بلند بود مشکی و لخت یه پسر ۷ ۸ ساله بود انگار خیلی خوشگلم بودش چشاش سبز آبی بود موهاش ریخته بود. جلوش انگار نصف. صورتشو گرفته بود بهش گفتم پسری گفت اره بعد ک من فهمیدم جنه میخاستم بگم بسم الله الرحمن الرحیم نمیتونستم بگم این انگار یکم زشت تر شد تا میگفتم بس دیگه نمیتونستم ادامشو بگم  دوسه بار سعی کردم ولی نتونستم بس که میگفتم این یکم کنار می‌رفت و تار تر میشد  ولی نمی‌رفت کامل به زور از خواب پا شدم نفس نفس میزدم قلبمم ک رو هزار بود 

اول اینکه ساعت ۹ صبح خواب دیدی ک تعبیری نداره احتمالا یا بختک بوده ب اون شکل چون نمیتونستی بسم الله ...

احتمالا همون بختک بوده 

خداروشکر فشار ی تو زندگیم نیس‌یه نفرم بهم گفت جن تو خواب و بیداری فرقی ندارن و واقعیته ازین خیلی ترسیدمم

احتمالا همون بختک بوده  خداروشکر فشار ی تو زندگیم نیس‌یه نفرم بهم گفت جن تو خواب و بیداری فرقی ...

بهت اول ردی از خودش نشون میده بعد ظاهر میشه

این خواب تو فقط و فقط بختک بوده یا استرسو فشار ک میگی فشاری نیست 

اگ بازم خواب دیدی بازم همین پسر بچه لخت 

اونوقت باید بیوفتی دنبالش 

بهت اول ردی از خودش نشون میده بعد ظاهر میشه این خواب تو فقط و فقط بختک بوده یا استرسو فشار ک میگی ف ...

لخت نبودددد 

رد نشون داد چند روز پیشا ک پاشدم برم مدرسه تو کابینت سایه دادم پشت سرم داشت میومد انگار 

ولی توجه نکردم گفتم شاید توهم زدم 

درس تخصصی داشتیم دقیق کتابمو نگا کردم گذاشتم تو کیفم ولی رفتم سره کلاس دیدم اشتباه بردم کتابو معلم فهمید با بچه ها بهم خندیدن ب دوستم گفتم تقصیر جنه‌س 

نه نداشتم  بیدار نبودممم  حالا ک نرفتی تاپیک آخر بزار همینجا بگم  اصلا خوابم ترسنا ...

خوندم اتفاقا اونورم بعد اومدم اینور نظر بذارم💕💕

ببین خواب اشفته هیچچچ تعبیری نداره یعنی نگران نباش 

صدقه بذار ک ختم بخیر بشه و دیگ خواب بد نبینی

اگرم امشب فکرت درگیر شد ک نکنه خواب بد ببینی

اینکارو بکن جوابه من از بچگی انجامش میدادم هر سری خواب بد میدیدم

قبل خوابت یه حمد بخون و ۳ تا توحید یعنی همون قل هوالله و...

خواستی یه ایت الکرسی هم بخون به نیت اینکه راحت بخوابی

خیالت راحت باشه دیگ هیچی نمیشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥