2777
2789
عنوان

آیا نوشتن معجزه میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22488 بازدید | 88 پست
مرسی خیلی وقته دوست دارم امتحان کنم  ولی از اینکه یه روز یکی بخونه وحشت دارم گرچه چیز بدی نم ...

من قبلا برای جذب همسر مینوشتم و از اینکه کسی بخونه هراس داشتم ... و هزار جا قایمش میکردم

حالا باید سر ساعت مشخص نوشته بشه

یا هروقت شد و هرجا اشکال نداره

ایا روزی یه بار بنویسیم یا تعداد مشخص

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا باید سر ساعت مشخص نوشته بشه یا هروقت شد و هرجا اشکال نداره ایا روزی یه بار بنویسیم یا تعداد م ...

اگر سروقت بنویسید عادت می کنید و حتی یک روز هم فراموش نمیشه . چون اگه یادت بره باید بری از اول شروع کنی و تاریخ بزنی و بنویسی روز چندم .

در ضمن وقتی سروقت مینویسی ضمیر ناخوداگاه بسیار تاثیرگذارتر عمل میکنه

اگر سروقت بنویسید عادت می کنید و حتی یک روز هم فراموش نمیشه . چون اگه یادت بره باید بری از اول شروع ...

ممنون

دوست دارم شروع کنم

شب بهتره یا روز یا فرقی نداره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
تاااین حد که نه اما چیزای کوچیک ومشکلات ریز حل شده 

همیشه از چیزای کوچیک شروع کردم و چون ذوق میکردم که آخ جون دیدی شد ؟ 

کم کم ظرف ذهنی م بزرگ تر شد و برای اهداف بزرگتر دارم تلاش می کنم . البته سالی یه دوسالی یک بار یکی از اهداف بزرگم و جذب میکنم .

منم یه دفتر دارم تقریبا سعی می کنم متن های انگیزشی داخلش برای هدفم بنویسم خیلی بهم انگیزه میده که بج ...

اگه اینجور چیزام نباشه که آدم بهم میریزه و نمیدونه از کجا انرژی بگیره و واسه بقیه هدفهاش تلاش کنه .

همون مطالبی که توی کانال تلگرام mavara542@   هست و وقتی که میخونم ... اولا اصلا به چیزای منفی دیگه فکر نمیکنم . بعدم یه ذوق و شوق عجیبی میاد تو دلم که ببین تو میتونی . ببین چقدر قوی هستی. و با این احساس خوب بقیه کارامو میکنم و تا شب حالم خوبه

اگه اینجور چیزام نباشه که آدم بهم میریزه و نمیدونه از کجا انرژی بگیره و واسه بقیه هدفهاش تلاش کنه . ...

وای خدا یعنی میشه افسردگی خوب بشه با متن های انگیزشی هدفم فعلا شکست افسردگی نیست اما برای یه هدف دیگه تلاش می کنم تلگرام ندارم گلم

هرچیزی که آرزو داری داشته باشیش باید به زمان حال بگی این  یکی از قوانین کائناته حتی میگن اگه ...

افرین دقیقا 

یادته قبلنا که کوچیک بودیم  می گفتن اگر سرنماز گریه کنی و با یه حالت گداگونه و با التماس از خدا بخای بهت میدن .

الان فهمیدم نه باید با حس خوب و با خوشحالی و احساس عشق و شکرگزاری از خدا خواست ... 

میگن به گدا چیز خوب نمیدن ....

یکی از دلایلی که احساس می کنم اعتماد بنفس شما بالاست همین کار مفید شماست .... حتما ادامه بدید

خودم ک خیلی خوشحالم .شکر خدا دارم ب تموم چیزای ک میخام میرسم فقط مینویسم و میگم باید انجامش بدم تموم

وای خدا یعنی میشه افسردگی خوب بشه با متن های انگیزشی هدفم فعلا شکست افسردگی نیست اما برای یه هدف دیگ ...

بله که میشه . شما یه روتین صبحگاهی میخای

یه کاغذ بردار. اینجوری بنویس بذار زیربالش . صبحا فقط این کارا رو انجام بده بعد روزت رو شروع کن .

1 . خدایاشکرت که یه روز دیگه بهم هدیه دادی که بیدار بشم و توش کار مفید بکنم .

2 . یه آهنگ شاد بذار برقص

3. تو اینه به خودت نگاه کن و بگو تو چقدر خوشگلی دوست دارم 

4 . بخودت بگو قبلا اون چالش رو رد کردی و موفق شدی . پس تو توانایی و موفق و زرنگ 

5 . خدایا مرسی که امروز اتفاقات خوب میفته و کلی کار مفید و خوب انجام میدم .