2777
2789

قلبم داره وایمیستهههه نیم ساعت طول کشید تا ب خودم بیام و بتونم گوشیمو بردارم از کنارم 

خواابش خیلی بد بوددددد یه چیز فوق ترسناک دیدم و سعی داشتم بگم بسم الله ولی نمیتونم حرف بزنم حرفای دیگه رو میتونستم ها ولی تا میومدم اینو بگم تا میگفتم بس انگار زمان متوقف میشد الآنم دقیق نمیتونم بگم خوابم چی بود حس میکنم واقعیت بود قرارع اذیتم کنه😭😭😭

حتی نمی‌تونستم بیدار شم بعد چند ثانیه ب زور بیدار شدم تپش قلبم هزار بود نفس نفس میزدم 

انگار چند روزه این اتفاقو پیشبینی میکردم آخرشم دیدمششش

کسی همچین تجربه ای داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بختک نبوده؟

نمیدوتنمم 

اصلا بزار داستانشو بگم 

خونه مامانبزرگم بودم تنها فک کردم پسر عممه که اومد داخل بعد دیدم موهاش بلند و لخته ریخته تقریبا نصف سورتشو گرفته وای اینارو میگم میترسممممم 

بعد اولش خوشگل بود کم کم زشت میشد انگاررر بعد من فهمیدم چیه اومدم بگم بسم الله زشت میشد و نمی‌تونستم بگم اونم فقط چند قدم دور میشد ولی نمی‌رفت 

صدقه بنداز و بگو خیره ان شالله.. انسان هر خوابی که ببینه باید این جمله رو بگه خیره ان شاالله... خواب ...

اره خیر انشاالله ولی اینکه انقد ترسیدم نمی‌دونم چی باشههه 

کامل داستانشو گفتم پایین 

اصلا خواب ۹ صبح تعبیر دارع؟ 

بله میتونه باشه خوبه زیاداذیتت نمیکنه همه چی نشونت میده هرسوالی داری یاکسی میبینی درموردیکی زودی جوابتومیده چون کنجکاو بچه اس رزق هم بهش بگی زودبرات مشکل توحل میکنه فقط مطمن شومسلمون که توروبه راه بدنکشونه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بله میتونه باشه خوبه زیاداذیتت نمیکنه همه چی نشونت میده هرسوالی داری یاکسی میبینی درموردیکی زودی جوا ...

وای نگوووووووو ترسییدممممم‌مسلمون نبود خب گفتم بسم الله نمیزاشت بگم خودشم زشت میشد با این حرف