2777
2789
والا بخدا 😂😂

من پسرم میره ۶ ماهه کلاس زبان  زبانش  از منی که لیسانس دارم خیلی بهتره باید ما هم شروع کنیم بریم دنبال یاد گرفتن زبان 😁

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
نظری، واکنشی🥲

الان طلاق گرفتید؟

درخواستش از سمت کی بوده

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهل دلی گذاشتن نبود، شعر از خودشه. نمیدونم... چون فکر میکنم مخاطبش منم (چون بعضی از این حرفها رو قبل ...

خب بهش تو این مدت پیام هم دادی

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
من پسرم میره ۶ ماهه کلاس زبان  زبانش  از منی که لیسانس دارم خیلی بهتره باید ما هم شروع کنی ...

اره ولی دیگه حسش نیست من الان دخترم هم کلاس اوله از من بهتر بلده ما دهه شصتی ها فقد از معلم کتک خوردن یاد گرفتیم 

الان طلاق گرفتید؟ درخواستش از سمت کی بوده

جدا شدیم، ولی نه رسمی.. هنوز تو مراحل مهریه هستیم.

اول اون حرف از جدایی زد، ولی براش سخت بود و منو دوست داشت... بالاخره من خودم به جدایی سرعت دادم

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
جدا شدیم، ولی نه رسمی.. هنوز تو مراحل مهریه هستیم. اول اون حرف از جدایی زد، ولی براش سخت بود و منو ...

نمیشه بهم برگردید

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
خب بهش تو این مدت پیام هم دادی

چند بار صحبت کردیم، هم اون پیام داد هم من. ولی خب بیشتر برای مهریه بود و اینکه من چقدر ظالمم... ازش خواستم بیاد ببینمش، اولش قبول کرد بعد نتونست... سخته براش مواجهه با من. هم منو دوست داره هم اینکه نمیخواد و نمیتونه زندگی کنه با من.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
نمیشه بهم برگردید

🙂 

میشد، خیلی خوب میشد، ولی الان خیلی چیزا بهم خورده... نمی‌شناسیم همو، اعتماد نداریم بهم

الان اونجا دوستی آشنایی چیزی داری

چند بار صحبت کردیم، هم اون پیام داد هم من. ولی خب بیشتر برای مهریه بود و اینکه من چقدر ظالمم... ازش ...

خب نمتونی خودت بری باهاش حرف بزنی به نظرم از نزدیک یک چیز دیگه است چون مبینیش و حالاتش تشخصی میدی بعدم روزی که عقد میکردین میدونسته مهریه حق شماست چرا ظآلمم

زیادبه خودت نگیر... 

خودم آدم بدبینی هستم تو این موارد و سعی میکنم جوگیر نشم، ولی خب خیلی سازگاره که منظورش من باشم، حتی اگه باشم به‌روش نمیارم. نمیتونم بیارم. حرف زدن با من اذیتش میکنه. نگران حالش هم هستم.

خب نمتونی خودت بری باهاش حرف بزنی به نظرم از نزدیک یک چیز دیگه است چون مبینیش و حالاتش تشخصی میدی بع ...

خوب من چون با فریب اجرا گذاشتم، باید انتقام میگرفتم، خورد شده بودم... با این کارم تحقیر شد.

فکر نمی‌کرد این‌کار رو بکنم.

شاید رفتم...

اره ولی دیگه حسش نیست من الان دخترم هم کلاس اوله از من بهتر بلده ما دهه شصتی ها فقد از معلم کتک خورد ...

نگو اینجوری دلمون میگیره😅😅من یکبار فقط کتک خوردم اونم بخاطر این بود داشتم ادای ناظم مدرسه رو در میاوردم اونم پشت سرم بود یدونه محکم زد پشتم 🤣🤣 ولی برای شروع هیچ وقت دیر نی