2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#یا_بقیة_الله_عج

مے آیے از تمامِ جهان مهربانترین

روزے بہ ربناے زمین، آسمانترین

رخ میدهے میانِ تپشهاے روز ها

اے اتفاقِ خوبِ من اے ناگهان ترین

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

امشب ، شب 23 ماه رمضان هست . میدونید دیگه؟!! میشه شب جمعه روایت قطعی داریم اگر قرار به ظهور آقا در امسال باشه باید سحر یا صبح 23 ماه رمضان صدای صیحه ی آسمانی بشنویم و این صیحه اگر شب جمعه باشه شنیده میشه

☀️خب حتما شیعه ی امیرالمومنین دوست داره امام زمانش ظهور کنه دیگه

ما باید چیکار کنیم؟! باید امشب تمام آرزوها و حاجات مونو بذاریم زمین فقط و فقط از خدا تمنا کنیم ، ببینید شما وقتی میخواین یه چیز با ارزش به دست بیارید همه چیز و میذارین کنار و فقط برای همون تلاش میکنید

ظهور و فرج حضرت صاحب الزمان ( عجل) مهم ترین اتفاق زندگی همه ی ماست

امشب راس ساعت 12 شب ، قراره همه ی ما شیعیان با هم دعای فرج (الهی عظم البلاء) بخونیم♨️‼️

این قرار ، قراری نیست که آدم یادش بره چون قرار مهمیه

☀️ماهم بهتون یادآوری میکنیم

اگر امشب یا صبح تونستیم صدای این صیحه ی آسمانی رو بشنویم یعنی ان شاءالله همین امسال آقا صاحب الزمان (عج) ظهور میکنن. اما اگر این صدا رو نشنویم باید چند سال دیگه منتظر بمونیم تا دوباره شب بیست و سوم بشه شب جمعه چون ماه های قمری هر سال ده روز جلو میفته ❗️

پس بی تفاوت نباشیم

#امام_زمان

#شب_قدر

التماس دعای فرج

#شاه_بیت

بیا که خاک رهت لاله زار خواهد شد

ز بس که خون دل از چشم انتظار چکید

🌹هجر تو با ما کار خود را کرد، برگرد

#اللّھمَّ‌عَجِّـلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَـرَج‍ 

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤