2777
2789
عنوان

دور چشم

2429 بازدید | 10 پست

سلام 

من ۲۰سالمه و دور چشمام یکی دوتا خط ریز افتاده طبق تاپیکای این سایت روغن کرچک و بادوم تلخ و خیلیا نوشتن خوبه کسی نظری در موردش داره! استفاده کرده خوب باشه؟؟ 

یادت باشه انسان ها به اندازه ای که مهربان هستند احمق نیستند🖤

اونارو برای ابرو استفاده میکنن برای چشم خیلی ضرر دارن.

فقط کرم دور چشم بگیر

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای اینا  یه کرم  دور چشم  بخر  میره توی چشمت روغن  اذیت میشی

تصمیم منم کرم دور چشم بود منتها خیلیا میگفتن با کرچک نتیجه گرفتن خواستم اول اونو امتحان کنم اگه نشد برم سراغ دور چشم

شما دور چشم برای چروک سطحی پیشنهادی دارین؟ 

اونارو برای ابرو استفاده میکنن برای چشم خیلی ضرر دارن. فقط کرم دور چشم بگیر

تصمیم منم کرم دور چشم بود منتها خیلیا میگفتن با کرچک نتیجه گرفتن خواستم اول اونو امتحان کنم اگه نشد برم سراغ دور چشم

دور چشم رتینول اسکین وان به نظرتون چطوره؟ 

تصمیم منم کرم دور چشم بود منتها خیلیا میگفتن با کرچک نتیجه گرفتن خواستم اول اونو امتحان کنم اگه نشد ...

منکه اونارو شبا واسه ابرو میزدم تاصبح میرفت تو چشم، صبا چشام می سوخت و باز نمیشد 😂

اونم خوبه من سم مار از بایواکوا میزنم البته ۱ هفته میشه و خیلی تعریفشو شنیدم. 

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
منکه اونارو شبا واسه ابرو میزدم تاصبح میرفت تو چشم، صبا چشام می سوخت و باز نمیشد 😂 اونم خوبه من سم ...

منم میزدم صبح کور میشدم چون تعریف کردن دوباره حاضر شدم امتحان کنم (حوصله ندارم😂) 

از بایواکوا راضی هستین(برای چروک یا تیرگی) ؟ 

منم میزدم صبح کور میشدم چون تعریف کردن دوباره حاضر شدم امتحان کنم (حوصله ندارم😂)  از بایواکوا ...

من کلا (شوینده، سروم، ماسک، اسکراب،ابرسان) از همین برند استفاده می کنم ولی دورچشم اولین بارمه تازه ۱ هفته میشه.

عکساش اپلود نمیشه متاسفانه.

من  کم سن بودم  nuxe میزدم  فکر  کنم  الان  نیست  برو  داروخانه  بپرس  بگو  کرم  خوب بهت  معرفی کنن  منتها  کرمی بگیر  که  حتما  تفکیک  سن  داشته  باشه  مثلا  برای  ۴۰  ساله  با شما  یکی نباشه  اونجوری  بدتر  خراب میشه  چون  قویه  

من  کم سن بودم  nuxe میزدم  فکر  کنم  الان  نیست  برو  داروخ ...

من تو داروخونه (قسمت دارویی) کار میکنم طبق نظر مشتری میخواستم برند اسکین وان رتینول و بخرم و چون مطمئن نبودم اومدم نظرات بخونم ببینم خوبه یا نه که پیشنهاد کرچک دادن🚶

من کلا (شوینده، سروم، ماسک، اسکراب،ابرسان) از همین برند استفاده می کنم ولی دورچشم اولین بارمه تازه ۱ ...

ای بابا

بازم خیلی ممنون از راهنماییتون 🌹