2777
2789
الان رفتم نگا کردم برای درمان اسکیزوفرنی و دوقطبی هست خواب آور نیست

هرچی هست برا من ک خیلی خواب اوره 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان رفتم نگا کردم برای درمان اسکیزوفرنی و دوقطبی هست خواب آور نیست

تازه گفت دو ساعت قبل خواب بخورم ک خوابم ببره 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

میخوابم

خیال پردازی میکنم

گریه میکنم

با خدا حرف میزنم و تصمیم میگیرم ادم خوبی شم ولی وقای خرم از پل میگذره دوباره همون گنداخلاق قبلی میشم😔🤝🏻

میام نی نی سایت

اللهم صل علی محمد و آل محمد❤... لطفا درخواست دوستی ندید

آهنگ،خواب،بیرون رفتن

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
اینقد گریه میکنم ک تو همون حال خوابم میبره بیدار ک میشم بهترم

گریه و خواب خیلی خوبه ولی بعدش که بیدار میشم انقدر چشام پف میکنه که بدتر ۳ روز افسرده میشم😐🤦🏻‍♀️ شما چشات پف نمیکنه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد❤... لطفا درخواست دوستی ندید
من ظرفا رو میشکنم هرچی دم دستم باشه رو اپن رو کنسول رو دراور همه رو میریزم بعد آروم میشم نمیدونم چرا ...

قبلا اینطور بودم و دوس ندارم اینطوری باشم

یه چیزایی شکستم ک بعدش ب خودم فحش دادم

♥️ALLAH♥️
من ظرفا رو میشکنم هرچی دم دستم باشه رو اپن رو کنسول رو دراور همه رو میریزم بعد آروم میشم نمیدونم چرا ...

حالا خیلی آدم  آروم و مهربونی ام خیلی کم پیش میاد دعوا کنیم ولی خدا نکنه دعوا بشه حتی عکسامونم پاره میکنم ای خداااا آخه این چه اخلاقیه😱😭