2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی حرف زدن بیشتر کلمات رومیگه تاب تاب عباسی میخونه  حرکاتشویاحرف زدنشو ببینی باورت نمیشه انق ...

خدایاااا😍😍😍 پسرکم فقط ۴ ۵ تا کلمه میگه ولی بعدش حرف میزنه مفهوم نیست چی میگه انگارمیخواد زبون باز کنه...

خدایاااا😍😍😍 پسرکم فقط ۴ ۵ تا کلمه میگه ولی بعدش حرف میزنه مفهوم نیست چی میگه انگارمیخواد زبون باز ...

بهش تخم کبوتربده برازبونش من ندادم ولی جاریم به پسرش زیاد داد عین بلبل حرف میزنه 

یا از این ور بوم میفتیم یا از اونور 

من کلا میگم تعادل حفظ بشه 

ن بزنیم ن کلا دعوا نکنیم

خب دعوا لازمه 

اونم ن دعوای شدییییید ک استرس بگیره 

همون یکی دو جمله ام جدی بگیم دعوا حساب میشه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...