2777
2789
اره واقعا اگه بگی خسته ام یا عصبانی شدم فوری میگن چرا بچه اوردی 

یا بگی زدم میگن حیف اون بچه ک زیر دست تو است و لایق نیستی و اینحرفا .بجز عذاب وجدان هیچی برا ادم نمیزارن 

حالا مادرای ما زدن کودکیمون خیلیم خوب تربیت شدیم و دستشونم میبوسیم

چه خوب که اومدین،،،، پسرک من ۱ماه زود به دنیا اومد یک ونیم کیلو بود، بدترین حس دنیاست وقتی از بیمارستان مرخص میشی و نوزادت کنارت نیست، وقتی دوماهش بود رفت اتاق عمل برای عمل فتق، وقتی یکسالش شد، رفت عمل هیپوسپادیاس ( انحراف مجاری ادرار)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی عزیزم خسته نباشی، پسرمن الان خوابید، راستش گاهی کم میارم.

من یه دختر۴ساله دارم ویه پسر۴ماهه

راستش منم خیلی اوقات کم میارمو گریه میکنم خودمو فحش میدم میگم این چ کاری بود من کردم

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
یا بگی زدم میگن حیف اون بچه ک زیر دست تو است و لایق نیستی و اینحرفا .بجز عذاب وجدان هیچی برا ادم نمی ...

دیگ زدن قابل درک نیست🙄

من سر این ک نزاشتم هرچی میخواد بخره فحش خوردم 

فکر کن بخوام بزنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
یا بگی زدم میگن حیف اون بچه ک زیر دست تو است و لایق نیستی و اینحرفا .بجز عذاب وجدان هیچی برا ادم نمی ...

من بچه اولم هم اوضاع مالیم خوب بود و هم شوهرم...  ولی کم کم اوضاع خراب شد و بعد از بچه دوم   روز به روز هم بدتر...  الان عصبی شدم و خسته و تا حرف میزنم میگن چرا دو تا بچه اوردی...  اخه من که نمیدونستم قراره اخلاق شوهرم انقدر بد بشه...  

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

الان نزدیک یکسال و نیم هست تازه میشینه، تازه به زور وایمیسته، باید ببرم کاردرمانی، خانوما خیلی خستم،انقدرم این بچه کینه ایه یه کلمه مثلا بهش میگم اه بسه دیگه ،باور میکنین کلا باهام قهر میکنه، بغلم نمیاد، نمیگه مامان

چه خوب که اومدین،،،، پسرک من ۱ماه زود به دنیا اومد یک ونیم کیلو بود، بدترین حس دنیاست وقتی از بیمارس ...

الهی بمیرممم 🥺

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
چه خوب که اومدین،،،، پسرک من ۱ماه زود به دنیا اومد یک ونیم کیلو بود، بدترین حس دنیاست وقتی از بیمارس ...

وااای عزیزم درکت میکنم کامل

چون دختر من مدفوع خورده بود زیاد ۱۰شب بیمارستان بود

وقتی زایمان کردم منتظر بودم بچموبیارن نوزاد تخت روبروییمو اورده بودن میگفتم خدایا چرا بچه منو نمیارن 😔😔بعدفهمیدم بردنش ان ای سیو😭😭اصلا نمیدونم چجوری همه صورتم خیس شد تو چند ثانیه😭😭

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 

چون‌خیلی کوچیک بود بیش از حد نازشو کشیدیم، رسیدیم تاجون گرفت، الان نمیدونم چیکار باید بکنم، تربیت درست چیه، میگن تا دوسالگی تربیت نکنین ولی آخه اینجوریم خیلی لوس میشه، رسما تا الان من و باباش رو سر خوابیدن بازی داد

چون‌خیلی کوچیک بود بیش از حد نازشو کشیدیم، رسیدیم تاجون گرفت، الان نمیدونم چیکار باید بکنم، تربیت در ...

از مشاور حتما کمک بگیرید لوس هم نباید بشه

باورت میشه اکثر مشاورا واقعا کارشون رو بلد نیستن؟ تئوری خوندن تو دنیای واقعی نمیشه اونو پیاده کرد

ی روانشناس با تجربه و خوب پیدا کنید