2777
2789

دوستان لطفاً حتما دقیق جواب بدین

پیشاب آیا حامله می‌کنه؟؟

قرص بخورم اورژانسی ؟

اگه قرص بخورم بعدش پریود میشم زوود

چه قرصی بهترین که حالت تهوع نمیاره چی بخرمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانزده سال پیش بود فکر میکردم حامله نمیکنه قرص اورژانسی نخوردم.. پسرم سال دیگه کنکور داره قریونش بشم😅

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد

هیچ جا ندیدم ک گفته باشه پیش اب حامله میکنه پیش اب فقط روان کنندس اونایی ک باردارشدن قطعا از دستشون در رفته و منی داخل ریخته

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

قرص لوونورژسترول.. داروخ. نه بگی اورژانسی بهت میده 

تهوع نداره

ولی شاید پریود بعدیت عقب جلو بشه 

حتما بخور 

هیچ جا ندیدم ک گفته باشه پیش اب حامله میکنه پیش اب فقط روان کنندس اونایی ک باردارشدن قطعا از دستشون ...

هیچ جا ندیدی چون تحقیق نکردی 

پیشاب حاوی اسپرم زنده و فعال هست قابلیت باردار کردن داره و خیلیا هم چون هیچ جا ندیدن!  سرشون کلاه رفته

هیچ جا ندیدی چون تحقیق نکردی  پیشاب حاوی اسپرم زنده و فعال هست قابلیت باردار کردن داره و خیلیا ...

شما شب تا صب بشین و تحقیقت رو بکن رو اسپرما

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

سلام من دوتا رابطه بدون دوخول پشت سرهم یعنی امروز صبح وفرداش داشتم و ک شب دومی قرص اورژانسی خوردم   ن ازپشت ن ازجلو فقط درحد تماس با واژن ازپیشاب میترسم امکانش چقد هست لطفا بهم توضیح بدید