2777
2789

ما داشتیم اما هیچ وقت روی شعله قرار ندادیم

در اصل بیشتر جنبه دکور داشت چند بار هم توو فر گذاشتیم 

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
ما داشتیم اما هیچ وقت روی شعله قرار ندادیم در اصل بیشتر جنبه دکور داشت چند بار هم توو فر گذاشتیم&nb ...

بنظرتون کاربردیه؟ میشد روش خورشت یا ماکارونی پخت؟ برای جهاز یکی از اقوام میخوام کادو بگیرم حدود ۱ تومن پول سه تکه اشه. ارزشش رو داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا برای سوپ و غذای این چنینی که سرسفره میارن هست یا غذاهای داخل فر از بعضیاشون میشه استفاده کرد

یعنی بیشتر مناسب گرم کردن غذاس تا پخت کامل؟

بنظر کاربردی نمیاد

چون فامیلمون انگار فر نداره تو جهازش

یعنی بیشتر مناسب گرم کردن غذاس تا پخت کامل؟ بنظر کاربردی نمیاد چون فامیلمون انگار فر نداره تو جهاز ...

گرم هم نمی کنن باهاش

بعصیاشون که ارتفاع کمی داره و قابلیت گذاشتن در فر رو داره توش مثلا لازاتیا درست میکنن

بنظرتون کاربردیه؟ میشد روش خورشت یا ماکارونی پخت؟ برای جهاز یکی از اقوام میخوام کادو بگیرم حدود ۱ تو ...

برای کادویی خوبه به نظرم

اتفاقا به ما هم کادو دادند

ولی خیلی کاربردی نبود بیشتر میشه گفت یه یادگاری خوب بود البته خواستیم اثاث کشی کنیم جز وسایل اضافه و بخشیدنی قرار گرفت شاید دو سه سال داشتیم

ولی جز کادویی خوب حساب میشه

اگر فرد نسبت نزدیک هست یا واقعا میخواهی کادو کاربردی بدید میتونید چیزای دیگه هدیه بدید که حضور ذهن ندارم🙃

ولی میخواهید یک کادو خوب به عنوان یادگاری بدید به نظرم اوکی هست 

البته خودتون بهتر میدونید

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
گرم هم نمی کنن باهاش بعصیاشون که ارتفاع کمی داره و قابلیت گذاشتن در فر رو داره توش مثلا لازاتیا درس ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی

کم مونده بود یه تومن رو بندازم دور

برای کادویی خوبه به نظرم اتفاقا به ما هم کادو دادند ولی خیلی کاربردی نبود بیشتر میشه گفت یه یادگار ...

نه اینکه جهاز هست دوست دارم یه چیز کاربردی باشه که استفاده کنه. با این گرونی حداقل یه قلم وسیله خودشون کمتر بخرن.