2777
2789

پسر عمو شوهرم کاملا سالم،زنو بچه داره،معتاد نبوده و نیست،گاهی اوقات با کسی همراهی کنه سیگار بکشه

شغلشم ازاده(دقیق نمیگم چیه تا شناسایی نشم)،تو شهر سکونتش کار کم بود گفت میرم یکی از شهرای شمالی کار کنم،قرار بود یک ماه نیاد،سر یک هفته امروز اومده،از وقتی اومده میره میشینه تو تراس گریه میکنه

سیمکارتشو در میاره میگه دنبالمن

از خواب میپره به زنش میگه فرار کن اومدن دنبالمون

با ادمای خیالی صحبت میکنه 

هر ‌کی در میزنه میگه باز نکنید میخوان بکشنم

اینارو با ترس انجام میده ها با یه حالت غیر طبیعی

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بپرسید چی شده واقعا ازش 

نمیگه چ اتفاقی افتاده ک دنبالشن؟

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

جیغو فریاد می‌کنه انگار روانی شده

اصلا نصفه شبی شوهرمو داداشش و زنو بچش و چند نفر دیگه موندن چه کنن

بردن دکتر عمومی گفته زود ببریدش روانپزشک اصلا عجیبه

ببرید روانپزشک 

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
علایم اسکیزوفرنی داره

اخه یک دفعه؟؟بعد اصلا اینقدر فرد منطقی و اینا هست اول فکر کردیم داره سر ب سرمون میذاره یجوریه اصلا دیدمش وحشت کردم اگه نگن خرافاتی و اینایی

باید بگم انگار یهویی جن زده شده در این حد

ببرید روانپزشک 

نصفه شبی روانپزشک کجا بود اخه

الان شوهرم زنگ زدم گفت تو اورژانس بیمارستانیم بهش ارامبخش زدن میگه خیلی وحشی بازی و اینا دراورد به همه میپرید

خیر مشکل ایشون به احتمال زیاد مربوط به روانشون هست توهم توطئه از علایم اسکیزوفرنی هست که به صورت ن ...

خدا نکنه بچش کوچولوس اخه سالم و سرحال بود،رفت کار یک دفعه ای اینجوری اخه