2777
2789

تو ذهنمه بهتر از این پیدا نمیشه .(میشه ها ولی الان تو این لحظه و شرایط نه)

ولی اخلاقش میبینم انگار تمایلی نداره .

نمی‌دونم درگیرم .حس مرگ دارم .کاش یکی بیاد بگه چطور جرئت پیدا کنم .

بیشتر ناراحت اینم ک اگه برم یکی دیگه رو بیاره تو زندگیش .دوس ندارم اون با یکی ببینم 

دختر زمستان ...kord

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یطرف دلم میخواد بشه ولی اون همش انگار تردید داره انکار تمایلی نداره .ب زبون ک ععاشقمه

اگه واقعا عاشقت بود .هیچ وقت جوری رفتار نمی‌کرد که تو الان این حسو نسبت بهش داشته باشی 

جایی ک حال دلت خوب نیست  احساس خوبی نداری  رها کن و برو  دیدم ک میگم  ارزش ن ...

دوس دارم رها کنم برم خیلی زیاد .تحت فشارم

اما دلم قبول نمیکنه بعد من ،اونو با یکی دیگه ببینه

دختر زمستان ...kord
اگه واقعا عاشقت بود .هیچ وقت جوری رفتار نمی‌کرد که تو الان این حسو نسبت بهش داشته باشی 

میدونم حس میکنم بیشتر بخاطر شرایط و موقعیت خانوادمه.

ولی وابسته شدم چیکار کنم .

پس خودم نیس .چند روزه دارم عذاب میکشم

دختر زمستان ...kord
دوس دارم رها کنم برم خیلی زیاد .تحت فشارم اما دلم قبول نمیکنه بعد من ،اونو با یکی دیگه ببینه

مطمئنی تا تهش قراره به پات وایسه؟ 

تا ۶۰ ۷۰ سالگیتون؟

میگی ک اخلاقش نشون نمیده 

پس مطمعن باش یه ماه دیگه کسی دیگه ای و تو زندگیش نبینی ۲ سال دیگه قراره یکی دیگرو به جات بیاره تو زندگیش 

میدونم حس میکنم بیشتر بخاطر شرایط و موقعیت خانوادمه. ولی وابسته شدم چیکار کنم . پس خودم نیس .چند ر ...

میدونم عزیزم اگه درکت نمیکردم تو این تاپیک نمیومدم 

منم نمیخاستم با کس دیگه ای ببینمش ولی الان حتی بعد دوسال میرم پیجشو چک میکنم یا تو خیابون میبینم دست یکی دیگرو گرفته اوایل حالم خیلی خراب میشد ولی خب الان بعد دوسال برام هیچ اهمیتی نداره 

چون بعد اون کسای دیگه ای هستن که دیوونه وار دوست دارن