2777
2789

تازه یه تاپیک بود خانمی میگفت مادر یه دانش اموز طلا خریده و اینا رو مجبور کرده نفری سیصد بدن 

حالا نظرات کاربران :

من عمرا سیصد بدم معلم جماعت ...

ارزش نداره فلان و خیلی کامنت های تحقیر امیز 

یجوری میگه معلم جماعت انگار با جماعت چی  طرفه 

اصلا این طرز حرف زدن کوچه خیابونی برای یه خانم فوق العاده زشته 

معلم گشنه تشنه نمونده 

لنگ چارتا شیشه و چینی و ات و اشغال نیست 

معلم خوبی بوده احترامش واجب 

معلم بدی بوده بازهم مدیر و معاون هست ارجاع میدین 

هدیه خریدن واجب نیست لازم هم نیست 

تربیت و ادب یه خانواده رو میرسونه 

بعضی والدین از خانواده های بااصالت و مودبی هستن هدیه میدن 

بعضیا ندارن وسع مالیشون نمیرسه نمیدن زور که نیست 

ولی حداقل ادب دارن 

طرز حرف زدن بعضی زن ها رو که میبینم شرمم میشه که هم جنس من هستن

من نوح روزگارم ،ازگریه غرق طوفان ، کو همدمی که گویم درد هزارساله؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های کوچیک وقتی ببینن همکلاسیشون کادو اورده دل اوناهم میخواد کادو ببرن

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

من یچیزی بهم ثابت شده

معلما خیلی تی تیش مامانین

همیشه شااااکی از عالم و‌ادم

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

میگم جدای از همه چیز کاش این کادوی روز معلم برچیده میشد

مث این میمونه روز پرستار همه مریضها طلا کادو بدن

یا روز حمل و نقل به راننده اتوبوسها کادو بدن مسافرها

بابا این چه وضعیه؟

بعضیا ضد معلمان....حرفشونم اینه معلما تابستونا خونن کاش معلما بیان بشینن خونه بذارن اینایی که یه دو ساعت بچه شون داد بزنه خودشونو لعن و نفرین می کنن بابت بچه دار شدنشون برن تدریس کنن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

تقصیر صداسیما هست اینقدر از رتبه بندی و اینا گفت ملت ذهنیت بدی نسبت به معلم‌پیدا کردن

اونایی هم که میگن شغل راحتی هست فقط ۴۵ دقیقه بیان ۳۰ تا بچه رو ساکت نگه دارن درس هم نمیخواد بدن

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭
من یچیزی بهم ثابت شده معلما خیلی تی تیش مامانین همیشه شااااکی از عالم و‌ادم

دقیقا

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

ای بابا نصف تاپیکای نینی سایت راجب معلماس.بابا بخیال دیگه چرا اقند بهتون سر هرچی بر میخوره.

اسم سایتو بزارن معلم سایت والا

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅