2777
2789
عنوان

یبوست بیاین بچه‌ ها

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 40 پست

نگران نباش خون بخاطر یبوست شما بوده ک بخاطر فشار ب دیواره روده مویرگهای روده پاره شده و خودش ترمیم میشه

اگه این روال مدت طولانی ادامه داشته باشه ممکنه بواسیر مبتلا بشید

پس این نکات و رعایت کن تا نتیجه بگیری 

غذای آبدار بیشتر مصرف کن 

آلو همیشه داشته باش و روزی یکی دو عدد بخور 

سبزی مخصوصا تره زیاد مصرف کن 

انجیر هم عالیه داشته باش و روزایی ک آلو نداری بخور چون ترکیبش فاجعه ب بار میاره😆

کاهو ،عدسی،سوپ،آش،کوکوسبزی،اینا ضد یبوستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدود یه ما پیش آندوسکوپی کردم گفت معدت سالمه احتمالا رودع ارثی تنبله آب زیاد بخور

میتونه از کم خونیم باشه

تیروئید

از بین رفتن پرزهای روده

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

من‌شیاف گلیسیرین خوب بود برام ولی شنیدم تنبلی روده میاره ،دگ نمدونم چ خاکی سرم کنم ،همش پماد آنتی فیشر دستمه😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

خشکه بدنت عزیزم ، احتمالا شدیداً لاغر نیستی ؟ 

آب داغ و خاکشیر ناشتا و یا حتی چند بار در روز بسیار موثره 

مربای گل محمدی ، انجیر ،زیتون و روغن زیتون، پرهیز از ماکارونی و سایر یبوست زاها و چای و قهوه

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍

شکمت رو هم(  روده ها رو) با روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده 

این کارا رو باید تا یه مدت مداوم انجام بدی ،با یه بار دوبار درست نمیشه ، اگه دیدی اثر نمی کنه ول نکنی ها ادامه بده

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
منم همش اینجوریم شما خونریزی دارید ؟

ن ولی اون قسمت شدید دردناک و متورم شده،از دسشویی رفتن میترسم چون بخاطر حاملگیم ببخشید زور زدن برام ضرر داره،نمدونم چ‌کنم،تو حتما دکتر برو نذار مزمن بشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..