2777
2789
عنوان

🧿 راز درشت هیکلی بچه های تهران چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 60 پست
چهار محال بختاری چی همش که خوزستان نیستن اتفاقا بیشترتشون چهار محالن

اشتباه ب عرضتون رسوندن 

اکثر بختیاریا اهواز و ایذه و مسجدسلیمان و اندیمشک و دزفول و... زندگی میکنن و طایفه ای  هستن با شهرکردیا فرق میکنن 

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بختیاری ها و لرا اکثرا مردمای خونگرمن و عاشق زندگی ساده هستن زناشون عاشق طلا فکر کردی همین دامداراشون حقوقشون در ماه بالای ۴۰ ملیونه؟؟؟ ساده زیستی با فقیر بودن فرق داره 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

قصدم توهین  نبود  دارن توی فقر عمیق به سر میرن دوسشون دارم و دلم خیلییی براشون میسوزه زنا ...

خخ مگه زمان قاجاره🤣 کرم و بوتاکس همه جا هست. هواپیما و قطار و ماشین هم اختراع شده

اصلا دختر اهوازی و تیپش والا  مثل اینکه بردنش تو عشایر بنده خدا رو😁😁

من دوسال اهواز زندگی کردم شبها میرفتیم بیرون انقد بزن و برقص بود روحیه ام شادو شنگول بود الان اومدیم شهرکرد

انقد سرد و خشک هستن ک منم افسرده شدم انگار😐

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘 
چه چیزایی میشنوم خدااا چه ربطی دارههه خب تو همه شهرا هستند ادمایی که توپر و خوشهیکل باشن

بابا میگم چی میخورن؟

تغذیشون چطوریه

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

دعوا نکنید بابا

چرا هیچکی جوابی ک میخام رو بلد نبود 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.