2777
2789
عنوان

چروک دور چشم

587 بازدید | 19 پست

سلام 

من ۲۰سالمه و دور چشمام یکی دوتا خط ریز افتاده طبق تاپیکای این سایت روغن کرچک و بادوم تلخ و خیلیا نوشتن خوبه کسی نظری در موردش داره! استفاده کرده خوب باشه؟؟ 

یادت باشه انسان ها به اندازه ای که مهربان هستند احمق نیستند🖤

گلم خیلی خوبه که ار الان داری مراقبت میکنی برای چروک دور چشم چون خیلی حساسه فقط محصولات چشم رو استفاده کن مثلا کرم یا سرم دور چشم 

ولی میتونی گلاب بزنی به چشمت برای خیلی چیزا خوبه مثلا نرم کنندگی، روشن کننده، تسکین حساسیت، کاهش قرمزی،و ...

چرا از کرم استفاده نمیکنی کافئین داره و پیشگیری میکنه از چروک های اینده و بهبود میده چروک های قبل رو 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
گلم خیلی خوبه که ار الان داری مراقبت میکنی برای چروک دور چشم چون خیلی حساسه فقط محصولات چشم رو استفا ...

کرم دور چشم اسکین وان و در نظر گرفتم ولی چون گفتن کرچک جواب میده خواستم اول اونو امتحان کنم که اگه جواب نداد برم سراغ کرم 🚶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم خیلی خوبه که ار الان داری مراقبت میکنی برای چروک دور چشم چون خیلی حساسه فقط محصولات چشم رو استفا ...

گلاب و هرشب میزنم خوبه

کرم دور چشم اسکین وان و در نظر گرفتم ولی چون گفتن کرچک جواب میده خواستم اول اونو امتحان کنم که اگه ج ...

چون پوست چشم حساسه بهتره استفاده نکنی من مشاور پوست و مو هستم توصیه نمیکنم استفاده کنی عزیزم 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
چون پوست چشم حساسه بهتره استفاده نکنی من مشاور پوست و مو هستم توصیه نمیکنم استفاده کنی عزیزم 

عه شماهم داروخونه کار میکنی؟ 

نه عزیزم داروخانه نیستم انلاین شاپ دارم مشاوره تخصصی هم میدم 

موفق باشی عزیزم خیلی خوبه

نظری راجب برند اسکین وان داری؟ 

موفق باشی عزیزم خیلی خوبه نظری راجب برند اسکین وان داری؟ 

چرا اصلا این برند رو انتخاب کردی که استفاده کنی من تایید یا رد نمیکنم چون استفاده نکردم و نمیگم خوبه یا بد 

فقط میخوام ببینم بر چه اساسی انتخاب کردی بر  اساس حرف دوستان یا تحقیق کردی ؟؟

چرا اصلا این برند رو انتخاب کردی که استفاده کنی من تایید یا رد نمیکنم چون استفاده نکردم و نمیگم خوبه ...

من تو داروخانه کار میکنم (قسمت دارویی) براساس مشتری  که ازش تعریف میکردن منم این برند و انتخاب کردم البته هنوز نمیدونم این دور چشم جواب میده یا نه🚶

سلام گلم درمانم رو با خانم دکتر عباسی انجام دادم خیلیی راضی بودم تازه پیلینگ هالیوودی هم برام انجام داد کامل جای جوش هام رفت خواستی باهاشون مشاوره پوستی بگیری بگو شمارشو بفرستم برات 😇