2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم

440 بازدید | 22 پست

خانواده شوهرم خیلی خیلی فرق میزارن.فقط یک برادرشوهرم با زن و بچش‌ دوست دارن.در حدی که از ترس اون برادرشون عکس شوهرم که چند سال بالای طاقچه بود گرفتن از اونجا گذاشتن پشت بوم.امشب شوهرم رفت دید عکسش پشت بوم‌ عصبانی شد عکس انداخت تو حیاط.پدر و مادرش خیلی ناراحت شدن.بخدا از دست این خانواده دیونه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش شوهرامون بفهمن ک نفهم هستن حالا هی طرفداری اونا میکنن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

یه بچه چه ارزشی داره که آدم آخرت خودش رو بسوزونه

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

وای خب بذارن تو نخ این چیزا نباشین. الان یه خانواده جدا هستین زندگیتون رو بکنید . اونم پدر مادرش هرچی باشن دوستشون باید داشته باشه و احترام بذاره . به شما هم زیاد ربط پیدا نمیکنه جزئیات . شما هم فقط احترام بذار . دیگه بچه نیست شوهرت که . خودش باید پدری کنه برای بچش