2777
2789

حتی اگر تحصیلاتی ندارید ناامید نباشید.

میتونید دوره های خیاطی آنلاین شرکت کنید و حتی لباس بچه بدوزید و انلاین شاپ بزنید

میتونید شیرینی پزی بکنید

میتونید حتی سبزی پاک کنید و سرخ کنید و بفروشید

میتونید ترشی درست کنید

میتونید خوراکی های خوشمزه درست کنید و بفروشید. 

میتونید کارهای گرافیکی یاد بگیرید و دوره بگذرونید و تو شرکتهای تبلیغاتی کارکنید.

خیلی کارها میتونید بکنید.

میدونم سخته ولی باید از کم شروع کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کار زیاده درآمدم زیاده به شرطی که بهونه نیاریم! کسی واقعا بخواد میتونه کسب درآمد کنه حتی تو خونه! امروز یه دختر خانم ۲۸ ساله دیدم که بهم گفتن توی خونه لوازم برقی تعمیر میکنه و خیلی هم ماهره! باورم نمیشد ازین همه قابلیت تعجب کردم! ازش پرسیدم گفت ۵ سال پیش رفتم دوره دیدم خیلی هم علاقه داشتم الان چندساله کار میکنم و پول جمع کردم میخوام مغازه بزنم! کیف کردم واقعا براش، اونی که میگه کار نیست و زیر منت دیگرانه شک نکن نمیخواد کار کنه

افرین که امید میدی من سبزی پاک کردم قند شکستم  جانماز دوختم گل سر درست کردم اخرم کار اداری گیرم ...

کار اداری گاهی اوقات خیلی فرسایشی. به روحیه همه نمیخوره.

ب خدا بعضی از همین کارهای آزاد که به چشم نمیان یک درامدهای خوبی دارن. خیلی بهتر از اداره کاری.

عزیزم کار زیاده درآمدم زیاده به شرطی که بهونه نیاریم! کسی واقعا بخواد میتونه کسب درآمد کنه حتی تو خو ...

من بابام ریش تراشش رو برده بود تعمیر کنه میگفت یک مغازه بزرگ همه دختر بودن. ازشون پرسیده شما مهندسید گفتن نه. دوره دیدیم. خیلی هم وارد بودن ها

خوب گفتین، امید و انگیزه و کمی خلاقیت و بازاریابی درست، بهشون تو این مسیر کمک میکنه.

بله درسته. حال اونهام اتفاقا سنشون رفته بالا کمتر گول میخورن. با تجربه ترند . یه قدم در شناخت ادمها و موقعیت از جوننها جلوترن

بله درسته. حال اونهام اتفاقا سنشون رفته بالا کمتر گول میخورن. با تجربه ترند . یه قدم در شناخت ادمها ...

آره درسته ولی خب همیشه ام به سن ربطی نداره، بیشتر به مهارت های ارتباطی، تو جامعه بودن شناختن جامعه هدفش هم مهمه . اینکه دقیقا بدونه کجا برای فروش اقدام کنه کجا تبلیغ کنه.. تا بتونه به اون معیار های دلخواهش برسه.. 

من بابام ریش تراشش رو برده بود تعمیر کنه میگفت یک مغازه بزرگ همه دختر بودن. ازشون پرسیده شما مهندسید ...

چقدر امیدوار کنتده س که تفکیک جنسیتی مشاغل داره کمتر و کمتر میشه، خانمها خیلی توانمند و باقابلیت هستن به شرطی که خودشون رو باور داشته باشن! باور داشته باشن که کارهای بسیار مفید و سازنده ای میتونن انجام بدن