2777
2789

هزینه اش الان حدودا چقدره یعنی حداکثر چقد؟

میکرو برای ابروهای کم پشت و کم رنگ که حالت خاصی نداره خوبه؟ 

نیاز به ترمیم داره هر چند وقت درمیون؟ 

لطفا اگه کسی میدونه و انجام داده بگه تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳ تومن دادم فقط یکبارترمیم داره اونم یکماه بعد

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
تا قبل عید هشتصد بود  بله دقیقا مناسب برا همین افراده بستگی ب موادی ک ب کار میبره داره من س ...

پس شاید الان به یه تومن هم رسیده باشه🤔

میکرو روی خود ابرو انجام میشه درسته؟ 

بعد باعث ریزش ابرو نمیشه و مشکلی پیش نمیاره؟

م عید پارسال انجام دادم ششصد هنوز هم خوبه و راضی هستم 

ابروهام کم پشت و بدون تاج و نامتقارن بود خیلی راضی هستم بهترین کاری بود که کردم 

تا یک ماه بعدش ترمیم داره که دویست شد بعد دیگه هر موقع پاک شد یا دوس داشتی میتونی بری تمدید من که هنوزم راضیم

پس شاید الان به یه تومن هم رسیده باشه🤔 میکرو روی خود ابرو انجام میشه درسته؟  بعد باعث ریزش ا ...

احتمالش هست 

بله گلم فقط یکم پهن تر میشه یا کشیده تر همین 

نه برا من ک نشد اتفاقا راحت شدم ابرو خودم کم و بی حالت بود 

م عید پارسال انجام دادم ششصد هنوز هم خوبه و راضی هستم  ابروهام کم پشت و بدون تاج و نامتقارن بو ...

من ۲۳ سالمه به نظرت برای من مناسبه یا ربطی به سن نداره؟ 

هر چند خودم از ابروهام راضی نیستم دلم تغییر میخواد

من ۲۳ سالمه به نظرت برای من مناسبه یا ربطی به سن نداره؟  هر چند خودم از ابروهام راضی نیستم دلم ...

جای خوب بری خوبه وگرنه پشیمون میشی 

من قبلاً ۳ سال پیش انجام دادم اصلا موندگارت نبود امسال انجام دادم راضیم

من تهران انجام دادم ۲ تومان  دو بار ترمیم داره هر بار ۵۰۰ هزینه داره

من مازندرانم 

یه آرایشگاه هست تو شهرمون که معروفه 

هنوز قیمت نگرفتم ازشون ولی فکر کنم احتمالا نسبت به جاهای دیگه گرونتر بگن 

کارهاشون تو پیجشون بد نبودن انگار

من ۲۳ سالمه به نظرت برای من مناسبه یا ربطی به سن نداره؟  هر چند خودم از ابروهام راضی نیستم دلم ...

منم از اول ابروهام بی حالت و بد بود ولی هی میگفتم نه زوده سنم می‌بره بالا دیگه بعد زایمان آرزوهام خیلی بد شد و ۲۹ سالم بود خیلی هم مردد بودم ولی واقعا راضی هستم عالی شدببین اگه ابروهات داغون هست برو چون فیبروز و میکرو واقعا طبیعی کار میشه 

میخوای عکس ابروهات بفرست ببینیم