2777
2789

۲۵ سالمه مجردم
این آقا حدودا ۴۰ ساله مغازه موبایلی داره 
از دبیرستان میشناسمش 
محترم بود متشخص کاربلد و منصف
همیشه محترمانه جویای درس و دانشگاه و خانواده بود
از ۲ سال پیش با خانوادم آشنا شد 
خانوادمم ب عنوان یک مرد محترم میدوننش 
از قبل شمارم رو داشت ک البته اون خط خاموشه الان
قبلا ممکن بود زنگ بزنی بارها جواب نده میگفت سرم شلوغ بود یا حتی شمارم رو سیو نداشت
تا چند ماه پیش ک پرسید خاموشه گفتم آره 
دیروز مامانم نذری داشت گفت ببر براش
با دیروز دومین باری بود ک پول نمیگرفت هرررچقدرم اصرار میکردم منم می‌ذاشتم پای آشنایی چند ساله
و خب اصلا لوده بازی و هیزی نکرده بود تو این سال ها
دیروز ک رفتم بهم گفت شماره خودتو بهم بده منم بدون فکر بدی دادم بهش
برداشت ی شماره از خودش نوشت گفت اینو داشته باش خط شخصیمه گفتم رو در مغازه هست یکی ک گفت نه این بهتره
و باز پول نگرفت و گفت برو بهت پیام میدم
بابت نذری هم تشکر کرد و سلام رسوند ب خانواده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم بهم چیزی رایگان میده برگام میریزه چجوری از غریبه صدقه قبول میکنین؟😂

کلمه جالبی نیست صدقه، ضمنا ایشون گفت مشتری و اقوام دورن، البته باید شک میکرد ولی خوب صدقه هم کلمه مناسبی نیست

کلمه جالبی نیست صدقه، ضمنا ایشون گفت مشتری و اقوام دورن، البته باید شک میکرد ولی خوب صدقه هم کلمه من ...

اهدا؟!

بخشش؟

کمک کردن؟

معادلی به ذهنم نمیرسه

هرچی درسته همون

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

حیفی نکن اینکارو دور شو ازش  اون چهل سالشه  بیست سال اختلاف سنی 

تا تو جوان شی مثل گل باز شی بزرگ شی  اون پیر میشه جاهایی ک تو میخاهی بری اون حوصله اش نمیبره بره

نزاو بهت نزدیک شه اصلا و ابدا 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
میگه طرف متاهله

ععع متوجه نشده بودم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

به نظرم ارتباط اونم غیر ضروری اشتباهه با مردان 

نذری و کارهاتون را بدین آقایون خونه انجامش بدن 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عکس لود نمیشه 

متن میذارم

ساعت ۷ صبح اینو داده

سلام صبح بخیر خوبی

بابت نذری دیشب ممنون خیلی خوشمزه بود باز هم از طرف من تشکر کن  

خیلی فکر کردم جواب بدم یا نه ساعت ۱ نوشتم

سلام

ممنون 

نوش جان

ساعت ۵ پیام داده

تاظهر خواب بودی فکر کنم دیشب تا سحر مشغول عبادت بودی ....قبول باشه ما هم دعا کردید؟