2777
2789

نمیتونم جو خونه رو تحمل کنم همه چی آزارم میده حتی سر و صدای زیاد چیزی خوشحالم نمیکنه کلافم دلم میخواد از این یکنواختی بیام بیرون 

نمیتونم تحمل کنم که پدرو مادرم تو بحث هایی ک پیش میاد درحالی ک من مقصر نیستم به اونا چیزی نمیگن حتی یه چیزی ام بدهکار میشم ( نگید بچه ای و فلان  از بچگیم همین شکلی بوده همیشه من و مقصر کردن چون نتونستم از حقم دفاع کنم هر وقت خواستم حرف بزنم بغضم گرفته و نتونستم )

برادرام کلی مسخرم میکنن کلی اذیتم میکنن ( از یه طرفم دارم برا کنکور میخونم و فشار همه اینام هس ) 

انقد همه چی رو مخمه ک دیگه حتی از خودم بدم میاد حس میکنم زشتم :) 

وقتی میخوام تو یه جمع برم یا برم بیرون استرس میگیرم حس خوبی ندارم حتی وقتی تو یه جمع عم زیاد حرف نمیزنم شاید اگ چیزی بپرسن جواب بدم 

رفتار بد خونوادم ، جر و بحث هاشون ک تو بچگیم بیشتر بود ( دعوای مامان بابام منظورمه) 

ورشکستگی بابام 

تنها بودنم تو فامیل و خونه 

نداشتن یه دوست خوب 

این فکرای الکی مامانم که با این سنم یه جوری رفتار میکنه ک حس کنم از جنس بقیه همسنام نیستم نه مث اونا میتونم برم بیرون نه به خودم برسم 

نمیدونم چی کار کنم نمیخوام حالم اینجوری باشه فقط منتظرم و دعا میکنم بعد کنکور قبول شده باشم بتونم برم 

شاید اون موقع تونستم پیش روانشناسم برم ک بتونم به خودم کمک کنم 

شما میدونین چجوری باید با این چیزایی ک گفتم کنار بیام؟ 

گرچه همش این نیس قسمتایی بود و میتونستم بگم 

ولی بازم اینام آزارم میدن

خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدم‌ها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟

کسی بوده مث من باشه حوصله ش نکشه بخونه

خلاصه نویسی کن عزیزم

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لعنتی تو منی یا من توعم:)؟

منم همینم ..

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 
کسی بوده مث من باشه حوصله ش نکشه بخونه خلاصه نویسی کن عزیزم

خلاصش میشه خستم همین 

خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدم‌ها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟
چقد حالت منه  منم کنکوریم  البته با یه مادر مریض 🥲

امیدوارم موفق باشی 

مامانتم خوب شه 🤍

خلاصش میشه خستم همین 

همه خسته ان عزیزم این جبر زندگیه 

اگه تونستی با خستگیت بجنگی به هدفات نزدیک تر میشی اگه توی همون حالت بمونی به هیچ جا نمیرسی 

اینم خلاصه جوابم تسلیم نشو

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و‌گوش بده تا آروم بشی و پیش روانپزشکم برو دارو بگیر 🌹

😂🙂اینا اصن به فکر این چیزا نیستن ک بتونم برم پیش روانپزشک و اینا

بخاطر شرایط کنکوره منم سال پیش همین بودم قبول ک بشی بری دانشگاه اصن حالت عوض میشه مطمین باش  ا ...

امیدوارم

منم اینطوریم 🥲💔

🥲🫂