من باردارم از وقتی باردار شدم خیلی به همسرم وابسته شدم در حدی که میره سرکار دلم تنگ میشه ، گاها زنگ میزنم میگم حتی بیا و اینا اونم نمیتونه بیاد مثل بچه ها شدم دقیقا .. افسردگی بارداری انگار گرفتم خونه تنها میشم گریه م میگیره حوصله ی هیچ کاری ندارم حتی نرفتم سیسمونی بگیرم . خانواده م شهرستانن کلا تنهام حال روحیم بد شده فقط شوهرم پیشمه خوبم یه امروز خوشحال بودم که تعطیله نمیره کار ، یه کارس پیش اومد رفت شهرستان قرار بود عصر بیاد بعد زنگ زد گفت شب میام منم از اون موقع جواب زنگاشو ندادم بهش گفتم قهرم اینهمه تنهام گذاشتی مامانش زنگ زد همش گفت بیا خونمون نرفتم ناهار واسم پخته بود فرستاد ولی من حوصله ی جایی رفتن نداشتم . میدونم مثل بچه ها شدم ولی دست خودم نیست ازش ناراحتم کللل امروز با حال روحی بد و بدون هیچ کاری موندم تنها خونه . ولی خیلی وقته همش بهونه میگیرم همش داره گریه هامو تحمل میکنه همش سعی میکنه حالمو خوب کنه خیلی خوب درکم میکنه میترسم با این رفتارام زده ش کنم 🥲 الان اومد خونه میدونم مثل بچه ها قهر و نق نقم میگیره چیکار کنم؟!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میتونه دوران شیرین و خوشی باشه برا جفتتون بهت پیشنهاد میکنم بری پیش یه مشاور تا کمکت کنه حالت خوب شه
اینجوری برای جنینت هم بهتر خواهد بود
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
منم وابسته تر شده بودم یادم گریه هم میکردم البته تو تنهایی هام... دختر کمی خویشتن دار باش... این روزا بیشتر ب این نتیجه رسیدم ک تنها اومدم تنها هم ازین دنیا میرم
کمک خودت بکن
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه