2777
2789

سلام عزیزان.....نمیدونم کسی هم هست مثل من باشه ...من یه بچه دارم از صبح که بلند میشم درس باهش کار میکنم طهر میره مدرسه عصر میاد دوباره فرداش همین طور .....شوهرمم راه دوره شهر برام یکنواخت شده همه چی برام یکنواخت وتکراریه....بعضی وقتا میگم یه بچه بیارم که هم روحیم عوض شه از طرفی تورم که میبینم وحشت میکنم.....کسی بوده مثل باشه چکار کرده که روحیه ش عوص شده باشه ممنونم اگه راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو با یک چیزی سرگرم ‌کن کلاس برو باشگاه برو چون باز این بچه هم بزرگ بشه دوباره زندگی برات تکراری میشه نمیشه که باز بچه بیاری 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩