2777
2789
عنوان

چکار کنم واسه رابطم

172 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من یه مدت رفتم با یه آقا رفتم تو رابطه چند ماهه ایشون گذشته خوبی نداشته ب من گفتن رابطشون با اکسشون تموم شده با یکیشون چند سالی بوده الان من متوجه شدم ک در ارتباطند و چند بار حرف زدیم بحث کردیم قرار بود تموم بشه تازه اون دختره می‌دونه ک با منه و ول نمیکنه  میگفت بهم به دلایلی باید آروم آروم تمومش کنم قرار بود فقط پیام  باشه بینشون متوجه شدم ک تماس هم دارن هربار میگه ک تمومش میکنم)6ماه زمان میخوام  قسم میخوره اما ...... ناگفته نمونه ک تموم وقتشو برام میزاره و تقریبا هروز همو میبینیم دوستان و خانواده در جریان من هستن اما خودم خستم از اینکه رابطه مثلثیه و .... و خودم می‌خوام تموم کنم نمیزاره و... حالا شما به من بگید چ پیشنهادی دارین آیا رابطه اینطوری اصلا ارزش داره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم کن کسی که تو گذشتش گیر کرده که نمیتونه برای تو اینده بسازه.ینی چی کم کم تموم کنه باهاش.کسی که نخواد و کرم نداشته باشه میزنه بلاک میکنه طرف رو از همه جا اصلا میگه زن گرفتم شمارشم عوض میکنه کاری داره؟؟پس خودتو گول نزن تموم کن باهاش.این ادم متعهد نیست

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

[QUOTE=285079766]تموم کن کسی که تو گذشتش گیر کرده که نمیتونه برای تو اینده بسازه.ینی چی کم کم تموم کنه باهاش.کسی که ن ...[/QUOTEخیلی قشنگ حرف زدی عزیزم منم همینه نظرم حالا بهش چطور بگم تموم من 23سالمه ولی اولین رابطه جدیمه

با دختره صحبت کن درحضور پسره بگو میخوام ببینمش ببین دختره حرف حسابش چیه الان تکلیفش روشن شه بهتر از ...

نمیزاره پسره میگه لازمه باهاش در ارتباط باشم بخدا تمومه فقط می‌خوام قبول کنه ک تمومه من پنج ماه تو رابطم پنج ماه فرصت داشت تموم کنه وقتی تموم نمیکنه ینی ......

[QUOTE=285079766]تموم کن کسی که تو گذشتش گیر کرده که نمیتونه برای تو اینده بسازه.ینی چی کم کم تموم ک ...

قربونت عزیزم.من از اخلاقیات طرفت خبر ندارم اما بهش بگو سرد شدی دیگ اینده ای نمیبینی باهاش امید نداری.واقعا هم اخه ادم سرد میشه بااین چیزایی که گفتی.هرجورشده خودتو خلاص کن ازش فقط

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

بنظرم با ایشون تمام کن عزیزم ینی چی که۶ماه وقت میخام چیزی که تموم قرارع بشه همین امروز باید تموم بشه نه۶ماه.بنطرمن ایشون هم خدا میخاد هم خرما تموم کن خودش اگه بخواد شما اون دختره میزاره کنار برمیگرده.ادم مگه چند بار قرارع کسی دوست داشته باشه که هی بخاد اجازه بده دیگران با کارشون بهش آسیب بزنن