2777
2789

خواستگارم قبلا افسردگی داشته ولی تابحال بهم چیزی نگفته بود، از خانواده پرجمعیتی هستن. من مشهدم، اون بجنورد. وقتی اومدن خواستگاری گفت من بازندگی تو مشهد مشکلی ندارم ولی کم کم دیدم مدام ناراحته گریه می کنه، دکتر بهم گفت اختلال افسردگی داره و دارو بهش داده ولی حاضر نشد داروها رو بخوره تا خوب بشه. میگه من نمیتونم مشهد زندگی کنم و روحیم بهم میریزه. خانوادش خیلی بهم ابراز محبت می کنن.چندین بار کات کردم ولی خانوادش نزاشتن. اینم بگم قبلا سابقه یه ازدواج ناموفق داشته ولی اوایل بهم نگفت و در حضور خانوادش بهم گفت

مشاوره

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

ازدواج نکن

دلیل محبت خانوادشونم اینه که حالوروز پسرشونو میدونن و میدونن بهتر از تو گیرشون نمیاد

نکن خودتم افسرده میشی

برای آزادی ...🌞🦁                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این کیس فرار کن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من موقعیتم از اون بهتره از همه لحاظ

چندین بار کات کردم 

میگه من آدم منزوی هستم جلوی خانوادم شادم و اونا نمیدونن من افسرده ام.

گفت کمکم کن حال روحیم بهتر شه. نامزد قبلیم بهم خیانت کرده،دلم به حالش سوخت و پیش بهترین دکتر تو مشهد بردمش. گفت قرص ها رو مصرف می کنم ولی بعدا گفت من حرف دکتر رو قبول ندارم چون افسرده نیستم 

گفت من خودمو افسرده نشون دادم تا ببینم حتی اگه بیمار هم باشم کنارم میمونی ولی میدونم دروغ گفته و به مادرش گفتم لطفا اصرار نکنین پسرتون افسرده هست و دکتر تایید کرده، مادرش گفت هرچی ناراحته بخاطر ازدواج ناموفقش بوده و بیمار نیست

وقتی اومدن خونمون برای عید دیدنی 

صدای پدر و مادرش تا خونمون میومد که داشتن به پسرشون میگفتن این بهترین دختره 

کاری نکن از دستش بدی، اینقدر تو اخم و افسردگی نباش

که اون لحظه بخاطر حرف اونا لبخند رو لبش بود 

ولی دکتر گفت طبق نوار مغزیش نیمی از سرش افسرده هست 

دختر به این میشه گفت خواستگار سرتا پا عیبه .خانواده ش زبونت گرفتن.نمیدونم چی بگم که باعث ناراحتیت نش ...

عزیزم لطفا خواهرانه بهم بگو

من به راهنماییت احتیاج دارم

الان ناراحت بشم بهتر از بعدا

موقعیتی که من دارم هیچکدوم از زن برداراش ندارن.

وقتی منو میبره خونشون، زن برادراش بهم حسادت می کنن. بچه برادرش کلاس دهمه مدام میگه باید مثل من باشه باید الگوش من باشم. آخرشم من با گریه از خونشون میام بیرون. پسره میگه لطفا به زندگی تو بجنورد راضی شو