2777
2789
عنوان

افطار چی دارین خانم گلای مهربون

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالا اونایی که دعوتن

من خواهرشوهرم سه بار زنگ زد میخواس افطار دعوت کنه هرسه بارو جواب ندادم😂😂😒

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!
دختر از بس اش میپزیییی دیگه داری منو هوایی میکنی😂

نذریه نذرییییییی حیف عکس نمیاد

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
برای بارداری  ترنم  الهه طاهره  عسل  کبری  آذر  ممنون میشم و تم ...

چصم عزیزم دعاتون کردم 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

فعلا هیچی ولی از خونه همسایه بوی نعناع داغ و نذری میاد ایشالله که برای ماهم بفرستن 😢🤒🤕

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
رشته نذری دارم میپزم پای گازم الان براهمتونم دعاکردم

رشته نذری چی هست؟؟؟برای منم دعا کن....دعا کن دخترم بتونه نمونه دولتی بره....پسرم بره تیزهوشان🙏

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
کاش من همسایه تو بودم😂

اره والاغریبم کسی نیست کمکم کنه یچعام اذیت میکنن بیای کمکم😶😶😶