2777
2789
عنوان

می‌خوام بدجنس بشم کمکم کنید

460 بازدید | 36 پست

خانما من با خونواده همسرم تو یه آپارتمانیم.بچه کوچیک دارم و بخاطر بچه هی نوه هاشون پلاست خونه من. علاوه بر اینکه آسایش ندارم.. نگران بچه مم. میترسم سرش بخوره جایی. یا چیزی بدن خفه بشه. یا اتفاق بد دیگه ای... 

مادرشونم اصلا نمیگه به بچه ش که هر چیزی حدی داره..  شده ساعت ۱۲ شب... ۲ ظهر..  خسته شدم

اینبار می‌خوام برخورد کنم. میترسم دلخوری پیش بیاد. 

شوهرمم انگار ن انگار..خیلیم خوشحاله... میگه چقدر بچه مو دوس دارن!!!!!!!

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂

یاد اون تیکه فیلمی افتادم تو تلویزیون که زن داشت از دید خوب وبد به ماجرا نگاه میکرد حکایت شما وشوهرتون😂🥴

به نظرم باید تکلیف مشخص بشه چون اذیت میشی تنهانجات دهنده هم شوهرت

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️

فقط سلیطه گری جواب بزارناراحت بشن.خونه اوناکه نیست اذیت بشن شمایی که اسایش نداری اوناراحت شمابچه داری اونارم میکنی.شوهرگرامی هم بزارناراحت بشه اونکه بچه تزبیت نمیکنه مادره که اخرجوابگوی همه باشه 

با همسرتون صحبت کنید منطقی تا به خانواده شون هم بگن

خیلی هم پر جمعیت هستن.  هر ساعتی از روز چند نفری هستن.. به بهونه اینکه خونه مادرشونه..  

اینم بگم ما به سختی و مثل معجزه بچه دار شدیم. خیلی سختی کشیدم که به کسی نگفتیم.. بخاطر همین خیلی حساسم 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
😂😂😂😂 یاد اون تیکه فیلمی افتادم تو تلویزیون که زن داشت از دید خوب وبد به ماجرا نگاه میکرد حکا ...

بخدا بچه ها انگار با اسباب بازی طرفن. انقدر که دست و پای این طفل معصوم رو میکشن. هر چی تذکر میدم گوش نمیدن. تا یه لحظه پامیشم برای کاری.. میبینم بچه رو به کردن تو دست و پا

شما از بذو تولد اگر حساس میبودی روی رفت امد و استراحت خوابش اونام یادمیگرفتن. ۹ خاموشی بزن  ...

دقیقا مشکل اینه یاد نمیگیرند.  بزرگترا هم رعایت نمیکنن. 

مگ چندسالش؟مگ همسن وسال اونا نیست؟

بچه م زیر یکساله. بچه ها اونا ده ساله ۱۲ ساله.. ۱۴ ساله..

می‌خوام با بچه ها بد رفتاری کنم دیگه نیان..  بخدا خیلی اذیتم