2777
2789
عنوان

بعد مرگ مادر تکلیف بچه چیی میشه

1007 بازدید | 15 پست

تا حالا فکر کردین اگ یروزی بمیرین کیی قراره بچه تونو نگه داره؟کیی قراره غمخوارش بشه؟کیی قراره نازشو بکشه؟کیی قراره نگران درس و مشقش بشه؟کیی قراره نگران  ازدواج درستش بشه؟من این روزا خیلی ب این موصوع فکر میکنم و میبیینم باباها نمیتونن نقش مادرو خوب ایفا کنن..زن باباها ک اصلن..عمع و خاله همع‌خودشون مشکلات خودشونو دارن..پس تکلیف این بچه چیی میشه..اینقدر فکر میکنم ک بعدش یهوویی بسرم میزنه اصلن بچه گتاهش چیه بیاد ب ایین دنیا اینقدر سختی بکشه.اصلن نباید بچه دار شم..شما ها هم باین موضوعات فکر کردین؟یا من دیونه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من مطمئنم اگه بمیرم باباش و مادرشوهرم خیلی خوب مواظبشن 

بعدم این چه فکرای مزخرفیه میندازی تو سر خودت

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

عزیزم اینطوری ک شما حساب کردی الان نباید ماهام ب دنیا میومدیم  تو فامیل شوهرم ی خانومه فوت کرد ی بچه شیش ساله و چهار ماهه داشت شیش ساله پیش باباش و مادر بزرگ پدر بزرگ ولی کوچیکه رو عمه هاش بعد ی مدت ی زن بابا اومد با هم اختلاف پیدا کردن گویا زیادم نمیرسید ب بچه ها طلاق داد اقاهه یکی دیگه گرف ولی این یکی خوب میرسه الان اون بچه شیش سالش شده

شما وظیفته واسه بچت پدریو انتخاب کنی که در نبود تو بتونه بچه رو از هر لحاظ ساپورت کنه .

تنها چیزی که یه مرد میتونه بهتون بده احترام به شما و تکیه گاه بودن واسه بچتون هست و حالا شما مردیو انتخاب کردی که حتی نمیتونی ۱ روز بچتو بسپری بهش؟

البته منظورم شما نیستیا 

این یه سوال از اونایی هست که فک میکنن همسری که انتخاب کردن نمیتونه از پس بچه بربیاد خب پس هدفتون از ازدواج و بچه اوردن چی بوده؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

عزیزم خدا حواسش به همه چی هست

اذر ماه یه پسر کودک کار کیف پول همسمرمو  پیدا کرد امود داد

۲تومن نقد ارز ومدارک بود 

شوهرم میگه یه چیزی بهم گفت بمونه پیشم نگفت میگه بی اختیار بهش گفتم میمونی پیشم کارکن گفت باشه 

بعد یه ماه مادرش فوت میکنه میرن خونشون یه پسر ۱۳ سابه پسر ۵ ساله ودختر ۱۰ ساله با برادر ۱۸ ساله تو یه خونه کوچو تو گرمدره ان اورد پیش خودمون نه عمه نه خاله نه کس دیگه ای 

ما نخواستیم خدا خودش اورد نگران نباش 

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 

من فکر میکنم اگ بچع ها خواهر برادر زیادی داشته باشن لالقل در اینده بزرگ شدن تنها  نمیمونن..مسه مامانای ما ک خواهر براداشون تو سن سالمتدی بازم بدردشون میخورن غمخوارشونن ..لالقل بچه  تک فرزند نباشه .

قرار نیست که فکر بعد مرگم بکنیم . به اندازه کافی غم و غصه داریم . جلوی سرنوشت هم نمیشه گرفت . خدای اون بچه ها هم بزرگه که بدون مادر قراره بزرگ بشن . انقد پدرای خوب دیدم از مادر بهترو دلسوز ترن