2777
2789

خسته شدممممم ...خستهههههه...کمکم کنید😐 کل‌بدنم زخم و خونینه از بس خارش و سوزش شدید داره..خانوادم میرن روستا با لباسا و وسایل همش میان این حشرات وحشتناک...یه ماه پیشم کود آوردن برای حیاطمون...ینی خدایا یک ماهه درست نتونستم بخوابم🥺..نگین برو سم پاشی و این حرفا...چون خانوادمو نیش نمی‌زنن به حرفام اعتنا نمیکنن و کاری بخام بکنم تو خونه جنگ میشه 😮‍💨😔 بگین چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیش‌ ک میزنن جاش مثل آبله ورم می‌کنه و مثل...میسوزه و خارش داره وقتی میخارونم کلا زخمی میشم...بدنم کلا از ریخت افتاده ...خیلی زشت شدم😐💔😭میترسم یه عروسی بریم...نمیشه اینارو گرفت..سرعت نور دارن سریع میپرن 

اره بابا...چندین ساله که میشناسم این زشتارو

اینا خیلی زود زیاد میشن باید زودتر جلوشو‌ بگیری وگرنه کل زندگیتون میشه کک‌.مخصوصا اگه حیون خونگی دارین خیلی مراقب باشید کل تن طفلک رو میگیره

تو محلی که هستی از این دستگاههای دور کننده حشرات بزن

هم برقیش هست هم با باطری

یه نوع کرم هست برای بدن؛افرادی که میرن طبیعت گردی ازش استفاده میکنن

وقتی به بدن میزنی تا چند ساعت کل حشرات دور میکنن

شما یه نوع سم از سم فروشی تهیه کن با یک بار زدن از بین می‌ره 

برای بدن خودتون یک دارو اسمشو یادم نیست 

دارو مالشی درجا موقع استفاده هم خارش میندازه 

مجلس زود میره