82_asman مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 2586 عنوان کسایی که دانشجوی حسابداری آزاد هستن یا بودن بیاین یه لحظه 532 بازدید | 20 پست سلامعزیزان در هفته چن روز کلاس دارید؟ تو حتی از خودت زیباتری... 1402/01/23 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
me_and_myself عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 463 چجوری خانواده رو راضی میکنید برید دانشگاه ازاد قسم به ظلمِ رفته بر تنِ زنانگی ..
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21093 چجوری خانواده رو راضی میکنید برید دانشگاه ازاد چقدره هزینشون؟ من ارشدم آزاد گرفتم زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
82_asman مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 2586 چجوری خانواده رو راضی میکنید برید دانشگاه ازاد 😂😂😂با مجبوری۳ساله پشت کنکورم دیگ از اسم کنکورم حالم بهم میخوره تو حتی از خودت زیباتری...
me_and_myself عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 463 چقدره هزینشون؟ من ارشدم آزاد گرفتم نمیدونم هنوز دانش اموزم قسم به ظلمِ رفته بر تنِ زنانگی ..
me_and_myself عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 463 😂😂😂با مجبوری ۳ساله پشت کنکورم دیگ از اسم کنکورم حالم بهم میخوره حق داری بخدا من تازه امسال دیپلم میگیرم حوصله درس ندارم تیر قبول نشم میخام برم آزاد ولی نمیدونی چجوری راضی کنم ؟🥺 اینا حتی اگه هزینش خودم بدم بازم قبول نمیکنن قسم به ظلمِ رفته بر تنِ زنانگی ..
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21093 نمیدونم هنوز دانش اموزم اهاا زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
82_asman مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 2586 حق داری بخدا من تازه امسال دیپلم میگیرم حوصله درس ندارم تیر قبول نشم میخام برم آزاد&nb ... ببیناگ دیگه نمیتونی درس بخونی بهشون بگو حداقل با ازاد ی مدرکی ک داریم بازم بهتر از هیچه تو حتی از خودت زیباتری...
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21093 نمیدونم هنوز دانش اموزم نگاه کردم ارشد حدود 6میلیون میشد کارشناسی کمتره . چهار ترمه 24میلیون میشه ؛ زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21093 ببیناگ دیگه نمیتونی درس بخونی بهشون بگو حداقل با ازاد ی مدرکی ک داریم بازم بهتر از هیچه مدرکا با هم اصلا و ابدا فرق نداره . هر دانشگاهی میتونی ادامه بده زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
me_and_myself عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 463 نگاه کردم ارشد حدود 6میلیون میشد کارشناسی کمتره . چهار ترمه 24میلیون میشه ؛ بستگی به دانشگاهش نداره مگه هزینه قسم به ظلمِ رفته بر تنِ زنانگی ..
me_and_myself عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 463 ببیناگ دیگه نمیتونی درس بخونی بهشون بگو حداقل با ازاد ی مدرکی ک داریم بازم بهتر از هیچه این و بگم باز قراره داستان تکراری دختر خالم و بشنوم که رتبه ۶۵۰ انسانی شد پیارسال😐😐😐اه قسم به ظلمِ رفته بر تنِ زنانگی ..
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21093 بستگی به دانشگاهش نداره مگه هزینه نه بستگی ب رشته داره زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
82_asman مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 2586 مدرکا با هم اصلا و ابدا فرق نداره . هر دانشگاهی میتونی ادامه بده عزیزم ازنظر اعتبار فرقی ندارن؟؟؟ تو حتی از خودت زیباتری...
82_asman مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 2586 این و بگم باز قراره داستان تکراری دختر خالم و بشنوم که رتبه ۶۵۰ انسانی شد پیارسال😐😐😐اه ۹۰درصد خانواده های ایرانی همیننن تو حتی از خودت زیباتری...