2777
2789

شوهرم داره اما از حرص من خرجشو نمیده به بچه ها نگاه میکنه گریه میکنه واسه سه چرخه منم ندارم بخرم براش منم و ۸۰۰ تومن پول یارانه مون مادرم م نداره بخدا از خرجشون میزنه میده مای بی بی واسه بچه م بهش پیام میدم میگم اینارو نداره حتی جوابم نمیده به حق این ماه عزیز حقه این بچرو خدا بگیره ازش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا ازش شکایت نمیکنی ؟زن دایی من طلاق گرفته علاوه بر مهریه خودش که داره میگیره یه مبلغ هم تعیین کردن باید هر ماه بده برا دخترشون 

حتی اگر دختره پیش داییم بمونه بعضی وقتا بازم باید هر ماه داییم پول خرج دخترشو بده 

خب چرا ازش شکایت نمیکنی ؟زن دایی من طلاق گرفته علاوه بر مهریه خودش که داره میگیره یه مبلغ هم تعیین ک ...

گلم وکیل پول میخواد بعدشم ۱ تومن و چیکار کنم خرج بچه سه برابره اینه پارسال ۴ تومن بود حق وکیل 

.. دعا کن که سر به راه بشه و به زندگیش نگاه کنه.نمیدونم چرا ااین روزها نفرین زیاد شده میدونم حق داری ...

دعا کنم خوب شه ؟؟ الهی بمیره میدونی چرا چون انقد موهامو کشید از ته دسته دسته ریخت رو پاهام انقد کتکم زد بعد یکماه و نیم لگنم درد میکنه