2777
2789
عنوان

چکار کنم؟

156 بازدید | 20 پست

سلام......چند روزیه میخوام تاپیک بزنم میترسم دخترم ببینه بترسه......ما تازه سه روزه از مسافرت اومدیم از زمانی که اومدیم خونمون یه جوریه......اول دخترم میگفت من میگفتم الکی نگو....باز فیلم ترسناک دیدی؟ولی با اینکه نمیخوام باورکنم ولی دیگه میترسم....فک کنم جنی چیزی تو خونمونه.....

فقط از دریچه قلب میشه همچیو دید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غروبا ساعت پنج و نیم بزنین شبکه سه محفل قرآن میخونن صدارو زیاد کنین

اره نگاه میکنم.....دوروزه ندیدم.....دیشب که زدم یه لحظه که سوره پخش شد اصلا تو خونه انگار غوغا شد

گرفتم ولی....فایده نداره....داره اتفاغات بدی میوفته.....لصلا میترسیم تو خونه بمونیم....

واقعا نمازش رو خوندین؟ مگه میشه؟ خیلی تعریفش میکنن

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

دخترم ۱۵ سالشه....دروغم نمیگه.....دیروز خواب بودم تو اتاق داشت واس ریاضی میخوند امتحان داشت هیچ وقت تو حال نمیخونه چون تلوزیون روشن میره اتاق چشامو باز کردم دیدم کنارمه گفتم چیه مامان؟‌...گفت مامان تو اومدی دم اتاق از پشت منو نگاه کردی؟ گفتم نه من خواب بودم....گفت مامان یکی داشت نگام میکرد......قسم میخورد به جون باباش....قسم راستشه

نمیدونم...کسی رفته خونتون؟ 

واس عید دیدنی.....اره......عمه شوهرم اومده بود.....از ایناس که واس هرچی دعا میگیره....اخرین باری که اومد هی میگفت ماشالله چه خونه زندگی چه النگو هاییی چه دختری...چه....قبل مسافرتمون اومد دوباره

واس عید دیدنی.....اره......عمه شوهرم اومده بود.....از ایناس که واس هرچی دعا میگیره....اخرین باری که ...

پس همون حرز خیلی خوبه....چهارقل هم بخون هم بزن توخونه 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
اوهوم همون خوبه البته میتونی قرآنم بذاری ولی شاید مثلا بچت بترسه همونو بذار

دخترم از صدای سوره خیلی میترسم بدنش میلرزه...از سر فوت شوهر عمش......الانم میزارم صداشو زیاد میکنم میگم بره اتاقش .....ولی تا میره اتاق میاد بیرون میگم چی شده میگه یه چیزی تو اتاق نمیتونم بمونم تو اتاقم ......

تررس نداره مخصوصا محفل که با آهنگ میخونن

اصلا حالم بده......دارم سکته میکنم....به شوهرم میگم میگه نمیشه....اخه وقتی شوهرم هست هیچ چیزی نمیشه.....دیشب دخترم سه نصف شب اومده میگه مامان من ننیتونم بخوابم میگم چرا؟میگه یکی تو اتاق وایمیسته منو نگاه میکنه تا میخوابم یا صدا درمیاره....یا مثلا یهو درپنجره باز میشه یا برکه ها ورق میخورن......به قران راس میگم.....