2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

293 بازدید | 10 پست

سلام دوستان‌. یه سوال. من در حال آشنایی با یه پسر برای ازدواج هستم. یه چیزی باعث نگرانیم شده. دارم فکر میکنم اگه من و اون پسر مدت طولانی برای آشنایی صحبت کنیم و حتی با همدیگه جور در بیایم، ممکنه آخرش بخاطر آزمایش خون، مشکلی برای ازدواج ما وجود داشته باشه؟ چقدر احتمالش هست که دو نفر بخاطر این مسائل نتونن با هم ازدواج کنن؟ گروه خونی من A منفی هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومده. الان در مرحله آشنایی هستیم

چیزی ک گفتی خیلی کم پیش میادنگران نباش توزندگی بخای هی سرهرچیزکوچیک خودتونگران کنی چیزای بدترازاینم هس بایدخونسردباشی وصبوروهمه حال توکلت ب خداباشه

Dunyada olumden baskasi yalan

همين حرفو به خودش بزن . بهش بگو اگر ما با هم به تفاهم رسيديم و آخرش فهميديم گروه خوني مون به هم نميخوره چي ؟ اونوقت وابسته ي هم شديم و دل كندن هم سخت ميشه . بهترين كار اينه كه حالا كه بحث ازدواج جديه از همين اولش بريم آزمايش خون بديم . اگر خون ما به هم نخورد همون اول بسم الله همه چي رو تموم كنيم . اگر هم به هم خورديم كه به آشنايي مون ادامه ميديم . 

اصلا گروه خونی رو آزمایش نمیکنن مگه باید گروه خونی به هم بخوره ؟

آزمایش پیش از ازدواج برای نوعی از تالاسمی هست اگه هر دو نفر تالاسمی مینور داشته باشند که بی خطره بعد اگه با هم ازدواج کنند فرزندشون تالاسمی ماژور مبتلا میشه که خطرناکه به همین خاطر وقتی کم خونی نشون بده بهشون قرص آهن هم ممکنه بدن