2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم شکست

853 بازدید | 66 پست

من چاقم تقریبا ۱۱۶ کیلوام و ۶ کیلو کم کردم الان ۱۱۰ هستم ،امشب برای مراسم احیا رفتیم خونه اقوام یه خانمی بود نمیشناختمش به من نگاه پیکرد میپرسید از جاریم اون کیه اونم معرفیم کرد و اون خانومه اندازه شکم منو نشون داد تو بدن خودش بعد خندید باند شدم یکم استکان اینا شستم چند باری دیدم فقط از من حرف میزنه من تصمیم گرفتم لاغر بشم انقدر که حرف شنیدم فعلا ۶ کیلو کم کردم وزن هدفم ۷۰ کیلوعه ولی خیلی دلم شکست میگن شبهای قدره همو حلال کنید از هم بگزرید ولی من حلالش نمیکنم آخر مجلسم بهم گفت یکم لاغر کن من خودم میدونم چاقم خونه ما آینه هم داره من خودمو دیدم لازم نبود بگه و مسخره کنه خواهش میکنم ازتون کسی رو دیدین ایرادی داره مسخره اش نکنین پیام بزارین میخونم برای منم دعا کنید یا لاغر بشم یا بمیرم 😭😪

هدف من کم کردن اضافه وزن وزن اول ۱۱۶ فعلی ۱۰۶  هدف اول ۹۰ هدف دوم ۸۰ هدف آخر ۷۰ به امید خدا دارم پیش میرم... تاریخ شروع ۵ دی ۱۴۰۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.